GroupWise 6: kommunikáció bárhol, bármikor, bármilyen eszközzel

, 2001. március 29. 15:54
A Novell bejelentette, hogy kapható a GroupWise 6 széles körű együttműködési funkciókat biztosító szoftvere. A páratlan megbízhatóságot, méretezhetőséget és felügyelhetőséget, valamint a gyakorlatilag bármilyen eszközön keresztüli, bármikor, bárhonnan történő elérést kínáló GroupWise 6 üzenettovábbítási (e-mail), naptár-, dokumentum- és munkafolyamat-kezelési szolgáltatásokat biztosít. Ez az első és egyetlen olyan integrált együttműködési/munkacsoportos termék, amely gyárilag, beépített funkcióként tartalmazza a vezeték nélküli kapcsolatokat is.
A több mint 20 millió meglévő és minden új GroupWise-felhasználó számára számos új funkciót kínáló Novell GroupWise 6 javítja a felhasználók hozzáférését és termelékenységét, ugyanakkor csökkenti a költségeket a kiváló megbízhatóságnak és az egyszerűbb felügyeletnek köszönhetően.

„A válaszkészség és a termelékenység kritikus fontosságú tényező minden szervezet sikeres működésében” – jelentette ki Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója. „A bárhonnan, bármikor típusú hozzáférést kínáló GroupWise 6-tal a személyek és szervezetek egyaránt kibővíthetik az együttműködés körét, helyét és idejét. Immár az íróasztallal nem rendelkező alkalmazottak – akik eddig sok esetben ki voltak zárva a vállalati együttműködési rendszerekből – is képesek megosztani tudásukat, ötleteiket és erőforrásaikat a többiekkel, ezzel is javítva a termelékenységet és az ügyfelek felé történő válaszkészséget. A felhasználók bárhonnan, bármilyen eszközzel képesek kommunikálni az ügyfelekkel, munkatársakkal és partnerekkel.”

A Novell GroupWise 6 szorosan integrálódik a Novell NDS eDirectoryval, a vezető vállalati címtárszolgáltatással, és többféle hálózati operációs rendszeren, így Novell NetWareen és Windows NT/2000-en is működik. Mindezeken felül a GroupWise 6 mobil hozzáférést is biztosít a legfontosabb együttműködési, felügyeleti, univerzális üzenettovábbítási és dokumentumkezelési eszközökhöz. A GroupWise 6 szolgáltatásai számos különféle eszközön keresztül elérhetők, így többek között asztali és hordozható számítógépekről, mobiltelefonokról, PDA-król és RIM-eszközökről is.

A GroupWise 6-tal a belső és külső felhasználók egyetlen, egységes hálózatot látva képesek kommunikálni és együttműködni a különféle típusú hálózatokon, az összes vezető operációs rendszeren. Használatával biztonságossá tehető a webes és a vezeték nélküli hozzáférést is tartalmazó együttműködési környezet és az információ-elérés páratlanul sokszínű palettája biztosítható. Mindennek eredményeképpen a felhasználók kiterjeszthetik az „együttműködés körét”, és biztonságosan integrálhatják kapcsolataikat a beszállítókkal és az ügyfelekkel.

A GroupWise 6 nyújtotta előnyök - egyszerűbben, biztonságosabban és gyorsabban:

A hálózati kommunikáció leegyszerűsítése – A GroupWise rugalmas, integrált e-mail, ütemezési, feladatkezelési, kapcsolat- és dokumentumkezelési szolgáltatásokat biztosít hagyományos, webes és vezeték nélküli klienseken keresztül a belső és külső kommunikációs folyamatok javításához.

A kulcsfontosságú információ védelme és folyamatos rendelkezésre állása – A legkiválóbb biztonsági szabványok használata a rendszer minden pontján védi a kommunikációt, anélkül, hogy romlana a teljesítmény vagy a rugalmasság. Az elektronikus üzletvitel nyugodtan végezhető, anélkül, hogy aggódni kellene az adatok miatt.

A szervezet válaszkészségének és termelékenységének növelése – A GroupWise 6 egyaránt javítja a személyek és csoportok válaszkészségét és termelékenységét a hálózaton, lehetővé téve a szervezetek számára, hogy a gyorsan változó piaci körülmények között is kellő sebességgel tudjanak információt cserélni és együttműködni. Az NDS eDirectoryval való integráció javítja a felügyelet hatékonyságát, amely nemcsak csökkenti a költségeket, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a rendszergazdák több időt töltsenek az üzletági vezetőkkel, hatékonyabban alkalmazva és optimalizálva az üzleti folyamatokat. A GroupWise 6-ot a Novell Cluster Servicesen futtatva nagyon nagyfokú megbízhatóság érhető el: a NetWare-clustertechnológia 99,99 százalékos rendelkezésre állást, valamint a kulcsfontosságú kommunikációs rendszerek gyakorlatilag azonnali válaszkészségét biztosítja.

A Novell GroupWise 6 2001. áprilisától kapható a Novell hivatalos viszonteladóin és megoldásszolgáltatóin keresztül, illetve közvetlenül, a http://shop.novell.com címen. A termékkel kapcsolatos részletes információ a http://www.novell.com/products/groupwise címen található.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14