Matáv-Cisco: évente akár négy új IP szolgáltatás

, 2001. április 3. 18:09
A Matáv és a Cisco Systems ma bejelentették, hogy együttműködnek egy IP Kompetencia Központ létrehozásában. A központ az IP szolgáltatások magyarországi bevezetésének és fejlesztésének az alapját jelenti, különösen a nagyvállalati, kis- és középvállalkozási és nagykereskedelmi piacok számára.
A Matáv és a Cisco egyesítik a fő tevékenységi területeiket az IP szolgáltatások gyorsan bővülő piacának kiszolgálására. Innovatív, új szolgáltatások gyors piaci bevezetésével kívánják versenyelőnyhöz juttatni ügyfeleiket. Az együttműködés komoly célt tűzött ki: 2001. június végéig beindítja az IP Kompetencia Központot, és évente akár négy új IP szolgáltatást vezet majd be.

Az együttműködés számos területre kiterjed, ennek egyik eleme az IP Kompetencia Központ közös működtetése, amely a Matáv számára a legmodernebb tesztlaboratóriumot biztosítja az új IP szolgáltatások fejlesztéséhez és teszteléséhez. Ezenkívül a Cisco és a Matáv közös oktatási programot is indít annak érdekében, hogy műszaki és értékesítési szakembereik egységes szemléletet alakítsanak ki a vezető IP technológiai megoldásokkal kapcsolatban. Végezetül a két vállalat egyesíti erejét az új szolgáltatások piaci bevezetésekor.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36