CajunView 4.0: a hálózathoz adott érték

, 2001. május 30. 16:58
Az Avaya bemutatta a CajunView 4.0-t, amely hálózatfelügyeleti alkalmazáscsomagjának új változata.
Az Avaya Cajun hálózati eszközcsaládjának részét képező CajunView 4.0 olyan hálózatfelügyeleti szoftver, amely az informatikai vezetők számára részletes betekintést enged a hálózatba, lehetővé téve számukra a routerek és kapcsolt hálózati berendezések sokszínű palettájának, illetve a többféle alkalmazást használó különböző protokollok konfigurálását, megfigyelését és szabályozását.

A CajunView 4.0 a meglévő erőforrásokhoz ad értéket. „Mi nemcsak gyorsabbá, de okosabbá is tesszük a hálózatokat” - mondta Ronit Shamay, az Avaya Multiservice Networking Infrastructure Group hálózati felügyeletért felelős vezető termékmenedzsere.

Az új 4.0-s változat az Avaya Laboratórium Izraelben folyatott széles körű fejlesztőmunkájának csúcspontja. A már sikeres és bizonyítottan jó CajunView alkalmazáscsomagra épül, amelyet napjainkban is több ezer hálózat felügyeletére használnak világszerte. A 4.0-s változat tartalmazza az újonnan bevezetésre kerülő berendezések felügyeletének támogatását, az Avaya platformszolgáltatásokat, a konfiguráció- és a QoS-felügyeletet, továbbá a VLAN-felügyeletet és egy olyan alkalmazást, amely automatikusan frissíti egy-egy berendezés szoftverét és nyilvántartó listát is készít.

A CajunView 4.0 SNMP-alapú alkalmazásai átfogó 2-es és 3-as rétegű felügyeletet biztosítanak, beleértve egy, a berendezéscsoportok konfigurálására szolgáló eszközt is, amely jelentősen megkönnyíti a kapcsolók beállítását és karbantartását. Újonnan került bevezetésre a szolgáltatásminőség-, illetve a hozzáférés-szabályozási lista (access control list, ACL) konfigurálásképessége a sávszélesség-korlátokkal küszködő kisméretű helyi hálózatok, LAN-ok számára. A rendszergazdák immár választ tudnak adni a kis- és középvállalkozások üzleti prioritáskezelési igényeire.

A CajunView 4.0 május végén lesz elérhető világszerte, ára 2450 dollár lesz.

Kulcsszavak: hálózat Avaya

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36