Új multifunkciós HP-készülékek

, 2001. június 22. 20:33
A HP nemrégiben bemutatott nyomtatási, képolvasási és másolási (valamint az egyik modell esetében faxolási) funkciókat ötvöző, síkágyas eszközei segítségével mind az otthoni, mind az irodai felhasználók profi megjelenésű anyagokat készíthetnek minden alkalomra. Az új termékek minden funkciójukban fotóminőségű színes képeket és éles fekete szöveget produkálnak.
Új V40 PC-fax funkcióval

A HP OfficeJet V40 a többszörösen díjnyertes HP DeskJet 900 sorozat piacvezető nyomtatóinak mintájára készült. A szöveges dokumentumok gyors és professzionális nyomtatását egyedülálló fényképminőséggel párosítja, felhasználóbarát faxjellemzői révén pedig nagymértékben növeli a hatékonyságot és a termelékenységet. A számítógép nélküli faxküldést és fogadást támogató PC-fax funkció mellett automatikus újrahívásra, valamint memória-alapú küldésre és fogadásra is képes, továbbá üzenetrögzítővel is együtt tud működni. A beépített húszoldalas dokumentumadagoló a párhuzamos faxolás és másolás támogatása révén időt takarít meg a felhasználó számára. A fényképnyomtatást és -másolást külön "fényképillesztési" gomb teszi egyszerűvé.

PSC 750 - az elődjénél jóval kisebb méretben

A HP PSC 750 nyomtató/képolvasó/másoló a HP eddigi legkisebb többfunkciós síkágyas eszköze - mérete az előző modellnek (PSC 500) mindössze kétharmada. A hagyományos papírbehúzós megoldással ellentétben a síkágyas kialakítás lehetővé teszi, hogy a felhasználó gyakorlatilag bármit - akár háromdimenziós tárgyakat is - lemásoljon vagy beszkenneljen. A HP PSC 750 ugyanazt a díjnyertes technológiát alkalmazza, mint a kisméretű irodák és távmunkások körében közkedvelt HP tintasugaras nyomtatók.

A többfunkciós eszköz vezérlőpaneljén található "kreatív másolás" gomb segítségével a felhasználó kényelmesen navigálhat a másolási jellemzők között, és PC közbeiktatása nélkül, azonnal elvégezheti a kívánt feladatot: több pénztárcanagyságú fotót is nyomtathat egy eredetiről, kicsinyítheti, illetve nagyíthatja képeit, posztereket készíthet, vagy két eredetit is elhelyezhet ugyanazon a másolaton. A síkágyas kialakítás révén az eszközzel gyakorlatilag bármi - akár könyv, vagy más háromdimenziós tárgy - is lemásolható, illetve beszkennelhető.

A HP PSC 750 11 fekete-fehér és 8 színes fényképminőségű másolat készítésére képes percenként.

A HP PSC 750 nyomtató/képolvasó/másoló várhatóan 2001. június közepén jelenik meg az európai üzletekben, 95 500 Ft bruttó ajánlott kiskereskedelmi áron. A HP Customer Care szervizt és támogatást is tartalmazó, egyéves korlátozott garanciát biztosít az eszközhöz. A HP V40 többfunkciós eszköze már kapható az üzletekben 99 900 Ft forint bruttó ajánlott kiskereskedelmi áron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55