JPMorgan: nyomon követhető adósságügyletek

OTS - Cégvonal, 2001. június 28. 12:29
A JPMorgan Institutional Trust Services bejelentette, hogy elkészült új internetes alkalmazása, a Program Debt Reporting nevű termék (http://www.jpmorgan.com/programdebt). Az új termék megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy nyomon kövessék azokat a globális adósságügyleteket, amelyeknél a JPMorgan a kifizető vagy a kibocsátó.
Az új weboldal tájékoztatja az ügyfeleket a speciális dollár-, illetve eurotermékekről, és olyan anyagokat is tartalmaz, amelyek összevontan tárgyalják a két piacot.

A Program Debt Reporting internetes alkalmazás abban különbözik a többi szolgáltatástól, hogy egyedülálló ütemezési megoldásokat és információs kosarakat, kínál. A weboldalon 36 különféle jelentés, 30 valuta szerint formázott kimutatás, valamint termék, földrajzi és időzóna szerinti opciók találhatók. Azok az ügyfelek, akik ezeket a megoldásokat alkalmazzák, gyökeresen megváltoztathatják az adósságokról szóló jelentések elemzésének módszereit.

- A Program Debt Reporting a legújabb olyan alkalmazásunk, amely ötvözi az ügyfélközpontú számítógépes, internetes szolgáltatásokat a JP Morgan valós forrásaival, azaz a rendszerek terén szerzett tapasztalataival és üzleti kapcsolataival. Ez a termék is bizonyítja, hogy cégünk vezető szerepet kíván játszani az internetes szolgáltatások terén - mondta Tyrone Po első alelnök, az International Trust Services elektronikus kereskedelmi részlegének vezetője és a LabMorgan Institutional Trust elektronikus stratégiájának kidolgozója.

***

Az Institutional Trust Services a JPMorgan Treasury (and) Securities Services három részlegének egyike, a cég információs és ügyletkezelési ágazata. A részleg 12 országban több mint harminc irodából álló globális hálózatot üzemeltet, hozzá tartozik a tokiói Chase Trust Bank és a londoni Chase Trustees Ltd. Összesen több mint 2000 munkatársat foglalkoztató globális hálózatán keresztül az Institutional Trust Services termékek és szolgáltatások széles skáláját nyújtja, beleértve a hagyományos vállalati vagyonkezelést, a strukturált finanszírozást, az értékpapírok globális kezelését, a fedezetkezelési szolgáltatásokat és az amerikai letéti jegyekkel kapcsolatos szolgáltatásokat. Ügyfelei között több amerikai és külföldi kormányhivatal is található. A részleg több mint 3 trillió dollár értékű adósságot kezel szerte a világon.

A LabMorgan a JPMorgan Chase elektronikus pénzügyi részlege. Célja az, hogy felkarolja, finanszírozza és felhasználja azokat az elektronikus pénzügyi kezdeményezéseket, amelyek átalakítják a JPMorgan Chase-t és a pénzügyi szolgáltatások ágazatát. A LabMorgan hozzáfér a JPMorgan Chase valamennyi forrásához, beleértve a 32 millió ügyfelet, a jól hangzó márkanevet, és a pénzügyek területén szerzett több mint 200 éves tapasztalatot.

A JPMorgan Chase (and) Co. globális pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó világcég. Eszközeinek összértéke 714 milliárd dollárt tesz ki. Több mint 50 országban tevékenykedik. Vezető szerepet játszik a befektetési bankári szolgáltatásokban, a vagyonkezelésben, a magántőke-, letéti és tranzakciós szolgáltatásokban, a lakossági pénzügyi szolgáltatásokban és az elektronikus pénzügyi szolgáltatásokban. A New York-i székhelyű JPMorgan Chase ügyfelei között több mint 30 millió magánszemély, valamint a világ legnagyobb vállalatai, intézményei és kormányhivatalai találhatók meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59