Symantec-támogatás a Microsoft Exchange 2000-hez

, 2001. június 28. 16:47
A Symantec Norton AntiVirus 2.5 for Microsoft Exchange 2000 nevű terméke támogatja a Microsoft vírusfelderítő programozási felületének (VS API) a Microsoft Exchange 2000 első javítócsomagjával elérhetővé vált új változatát. A Microsoft VS API 2.0-hoz nyújtott Symantec-támogatás révén a vállalati ügyfelek vírusmentesen tarthatják Microsoft Exchange 2000-rendszereiket, és annak a teljesítőképességét, a skálázhatóságát és az épségét is kezelni tudják.
A Symantec Enterprise Security megoldásának részeként a Symantec Norton AntiVirus 2.5 for Microsoft Exchange 2000 az ügyfeleket átfogó, automatikus vírus elleni védelemmel látja el. A Symantec Norton AntiVirus 2.5 for Microsoft Exchange nagymértékben automatizált, emberi beavatkozást nem igénylő, az alábbi tulajdonságokkal rendelkező vírusvédelmet biztosít:

A Microsoft VS API 2.0 révén a Symantec Norton AntiVirus for Microsoft Exchange 2000 mind a bejövő, mind a kimenő levélforgalom teljes egészét azelőtt képes - csatolmányokkal együtt - ellenőrizni, mielőtt bármely más felhasználói alkalmazás vagy feldolgozási folyamat ahhoz hozzáférhetne.

A Symantec Norton AntiVirus 2.5 for Microsoft Exchange 2000 teljesen kompatibilis a Windows 2000-rel és a Microsoft Exchange 2000-rel, és a Microsoft Exchange 2000-felhasználók rendelkezésére álló különféle szerverfürtözési opciókat, így az aktív-passzív és az aktív-aktív fürtkonfigurációkat is támogatja.

Annak érdekében, hogy a fogyasztók egy új vírusjárvánnyal a lehető leghatékonyabban legyenek képesek megbirkózni, a Symantec Norton AntiVirus for Exchange 2000 a megelőző jellegű vírusellenes szűrés képességét is tartalmazza. A megelőző jellegű vírusellenes szűrés a meg nem engedett csatolmányneveket vagy -kiterjesztéseket tartalmazó e-mailek kiszűrésének képességét jelenti.

A Symantec Norton AntiVirus 2.5 for Exchange 2000 könnyen kezelhető, HTML-alapú felülettel rendelkezik, amelynek segítségével a rendszergazdák a szoftvert bárhonnan kezelhetik. Az átfogó jelentéskészítő képességek a rendszergazdáknak módot nyújtanak arra, hogy a fontos információkat számos jelentési formátumban nézhessék meg, nyomtathassák ki, vagy más programok számára kimenthessék.

A NAVEX-szel felruházott Symantec Norton AntiVirus 2.5 for Exchange 2000 az ismeretlen vírusokkal szembeni küzdelemben is lehetővé teszi az IT-költségek minimalizálását. A Symantec Norton AntiVirus az új és ismeretlen vírusok elleni védelem beépítése érdekében ezen egyedülálló eljárás révén frissíthető. A rendszergazdák a védelmet a szoftver újratelepítése nélkül, jelentős költséget megtakarítva frissíthetik.

A Symantec Norton AntiVirus 2.5 for Exchange 2000 a "digitális immunrendszert", a Symantec egyedülálló, a lehetséges fenyegetések továbbítására és az érintett gépek, vagy akár az egész vállalat számára önműködően eljuttatható gyógyír elterjesztésére szolgáló eljárását is tartalmazza.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50