Ericsson-EDS megállapodás vállalati mobilszolgáltatásokról

, 2001. július 12. 12:47
A megállapodás szerint az EDS megvásárolja az Ericsson különböző mobil eszközeit, illetve szoftvereit és integrálja azokat vállalati megrendelők részére szánt megoldásaiba és szolgáltatásaiba. A vezeték nélküli készülékek felhasználói Smartphone telefonjaikról elérhetik majd e-mailjeiket.
Az EDS megvásárolja és integrálja az olyan szoftvermegoldásokat, mint például az Ericsson Virtuális Iroda (EVO) szoftver, amely lehetővé teszi, hogy mobilkészülékek használói hozzáférjenek a vállalati LAN-alapú rendszerekhez, mint például az e-mail, a határidőnapló, a címlista és az intranet.

Ezen felül az Ericsson bekerül az EDS által előnyben részesített, az Internet Protokollt és a hangátviteli képességeket egyesítő, azaz konvergens technológiákat alkalmazó mobilkészülékeket kínáló szállítók körébe. Ezen készülékek közé tartozik az Ericsson R380 Smartphone – a mobiltelefon, amely digitális személyi asszisztensként is funkcionál – és a Bluetooth technológiát alkalmazó legújabb Ericsson készülékek, amelyek vezeték nélküli “személyes övezetet” biztosító hálózatkezelést kínálnak. Az EDS értékesítési és szállítási csapatokat tanít be az Ericsson legújabb konvergens technológiáira alapuló megoldások nyújtására.

Kulcsszavak: Ericsson EDS mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36