Mentőkutyások munkáját segíti a Nokia 6250-es készülék

, 2001. július 18. 21:39
Mától 4 darab Nokia 6250-es mobilkészülék segíti a Magyar Katasztrófakutyákért Alapítványhoz tartozó, a Törökországban is járt Budapesti Készenléti Mentőszolgálat munkáját. A mentőkutyások képviselői ma vették át a Nokia készülékeket Budapesten.
Az ütés-, por- és cseppálló Nokia 6250-es készülékek hű segítőtársai lehetnek a katasztrófahelyzetekben dolgozó mentőkutyásoknak.

Borbély István, a Magyar Katasztrófakutyákért Alapítvány egyik mentésvezetője méltatta a Nokia segítségét: „A Budapesti Készenléti Mentőszolgálat munkatársai szélsőséges körülmények közötti mentési feladatokat látnak el, ezért munkájukhoz elengedhetetlen a szélsőséges körülményekben is zavarmentes kommunikáció. A Nokia 6250-es telefonok strapabíró, tartós készülékek, kitűnően alkalmazkodnak a szélsőséges körülményekhez, így mentőkutyásaink nélkülözhetetlen segítő eszközei lesznek.”

Az átadási ceremónián Ménesi Zsolt, a Nokia Hungary Kft. marketingigazgatója elmondta: „Nagyon örülünk, hogy segíthetjük a Budapesti Készenléti Mentőszolgálat munkáját. A Nokia 6250 igazán keménykötésű készülék, a legbelső darabjától a borításáig úgy készült, hogy nagyon sokat bírjon. A vastag borítás, a lapra szerelt áramkör kipárnázása, a cseppálló membránok, a fedőlapok illesztései és a többi, tartósságot célzó mechanikai megoldás mind azt szolgálják, hogy a mentési feladatokat végrehajtók szélsőséges körülmények között is élhessenek a telefon rendkívüli teljesítményével.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55