Motorola Aston Martin

Kollár Csaba, 2001. július 19. 22:05
Egyes elemzők már korábban is tudni vélték, hogy az Aston Martin és a Motorola között együttműködési szerződés aláírásáról tárgyalnak, de a két cég most már hivatalosan is megerősítette a hírt.
„Még némi időnek el kell telnie, hogy cégeink minden részletben megegyezzenek, de az már most biztos, hogy együttműködési szerződésünk aláírásra kerül" – adta hírül az Aston Martin.

A gépkocsigyártó cég a Vanquish V12-es sorozatában helyet biztosít a Motorola M8989 telefonjának is. Ez azt jelenti, hogy ez az első eset, hogy az exkluzív luxuskocsikat gyártó Aston Martin egyik sorozatába mobiltelefont is beépít. A Motorola büszke arra, hogy klasszikus vonalvezetésű mobiltelefonja a Vanquish V12 alaptartozéka lesz. A telefont egyébként a vezető és a jobb első ülés közötti részen helyezik el. A bejelentés szerint Európában minden Vanquish V12-es sorozatban megtalálható majd a Motorola mobiltelefonja, sőt a tervek szerint a Jaguarokban is.

Amerikában szintén Motorola telefon kerül az Aston Martin Vanquish V12-be, de a Talkabout sorozat. Elemzők érthetőnek tartják a Jaguar és az Aston Martin választását. Akik ilyen gépkocsikat használnak, azok többnyire elfoglalt üzletemberek, akik számára a Motorola szolgáltatásai – a hanghívás, az SMS, a fax, a PC-csatlakozás vagy a Quick Access funkció – egyaránt kedveltek és hasznosak lesznek.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59