Betekintés az Ericsson T68m modelljébe

Kollár Csaba, 2001. július 19. 22:18
Az Ericsson T68m modelljében számos olyan új és hasznos funkcióval találkozhatunk majd, melyeket eddig hiányolnunk kellett a mobiltelefonunknál. Az új telefon a negyedik negyedévben kerülhet a boltokba.
A svéd internetes portál, a Mobil.se közölte a GPRS-kompatibilis Ericsson T68 főbb műszaki adatait, és még számos olyan hasznos információt, melyről eddig más szakmai portálok nem számoltak be. Az Ericsson Mobile Communications marketingigazgatója, Bo Albertson is úgy nyilatkozott, hogy „az új Ericsson T68 megmutatja azt az új és világos trendet, melyet cégünk a jövőben képvisel, és egyesíti magában mindazokat a technikai újításokat, melyek a jelen pillanatban rendelkezésre állnak”.

A pozitív kicsengésű közlemény azonban viszonylag kevés konkrétumot közöl ezekről az új lehetőségekről. Szakértői vélemények szerint a GPRS-kompatibilitás a telefon egyik fő tulajdonsága. A másik, hogy a következő játékokat installáltak rá: Tetris, Erix, Solitaire, Ripple, Q og Game. A kijelzője színes, így nagyobb vizuális élményt nyújt. Újdonság továbbá, hogy különféle módok között választhatunk, melyeket témáknak neveznek. E témák használatával különböző kijelzési stílusok, különböző színek vagy háttérképek segítik a készülék személyre szabását. Lehetőségünk van további témák letöltésére az Ericsson honlapjáról, vagy SMS, MMS, IR, illetve Bluetooth szabványokon keresztül is. Amikor a telefon készenléti állapotban van, akkor virtuális jegyzetfüzetként használhatjuk; hogy emlékeztessen minket elvégzendő teendőinkre. A zenét kedvelőknek a T68m-be egy minizongorát „építette be”, amivel saját csengőhangjaink könnyen megkomponálhatók. Nagy valószínűség szerint a készülék idén október és december között kerülhet a boltokba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38