Check Point Next Generation és Nokia IP530 - egységben az erő

, 2001. július 24. 13:06
A Nokia és a Check Point Technologies a közelmúltban jelentette be a két vállalat közös fejlesztéseként létrejött új eljárást, a Firewall Flows-t, amely jelentősen megnöveli a Nokia IP hálózati platformokon futó FireWall-1 tűzfal teljesítményét.
A Firewall Flows a Nokia biztonságilag megerősített céloperációs rendszerével szorosan együttműködő architektúrát hoz létre. Ez az új jellemző a Check Point közelmúltban bejelentett Secure XL teljesítmény API-jával összeolvadva háromszoros átviteli sebességet eredményez. Az új eljárás különösen hatékony lehet a kisebb csomagokat (64 és 128 byte) megmozgató adatforgalom esetén. A szakma által elismert Network World a közelmúltban végezte el a Firewall Flows teljesítménytesztjét, amely során a Nokia platformon futó FireWall-1 a kisméretű csomagok továbbításának tesztjén teljesítményben felülmúlta az ASIC alapú hardveres tűzfalrendszereket.

A Nokia új IP530 biztonsági eszköze maximálisan kihasználja a Check Point Next Generation új fejlesztéseinek előnyeit, ezáltal kiemelkedő sebességet, biztonságos működést és a szolgáltatások széles tárházát kínálja. A Nokia IP530 az internetes protokollok és a hálózati interfészek szinte mindegyikét támogatja, így rugalmasan illeszkedik bármelyik hálózat architektúrájába. A berendezés a Firewall Flows technológiát felhasználva másodpercenként 500 megabitnyi adat továbbítására képes, ezáltal feloldja az eddig a tűzfal lassúsága miatt jelentkező szűk keresztmetszetet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50