Axelero ADSL augusztustól újabb területeken

, 2001. augusztus 8. 10:39
Augusztus 1-től két újabb budapesti telefonközpont (Pusztaszeri, Sarolta) vált alkalmassá ADSL internetkapcsolat kiszolgálására, s ezzel egyidőben megindult a szolgáltatás Győrött és Zalaegerszegen is. Mindkét vidéki város lefedettsége szinte teljesnek mondható.
A jövőben nemcsak a budapesti internetezni vágyók élvezhetik az Axelero által nyújtott szélessávú internet-hozzáférés előnyeit. A rendkívül gyors letöltési sebességet kínáló ADSL szolgáltatással mostantól a győriek és zalaegerszegiek is pillanatok alatt fogadhatnak weboldalakat, képeket, zenéket és programokat az internetről, miközben a leggyakrabban használt e-mailezés és a weboldalak karbantartása is gyorsabbá válik az eddig megszokottnál.

A telefonos hozzáférésnél sokszorta gyorsabb internetelérést biztosító ADSL technológia a telefonvonal rézvezetékének szabad átviteli kapacitását használja ki. A feltöltés, azaz kifelé irányuló adatforgalom sebessége 384 kbit/s lehet és a letöltés gyorsasága elérheti akár az 1500 kbit/s-ot is, internetezés közben pedig a telefon és faxvonalak szabadok maradnak, és az internetezést telefonforgalmi díj sem drágítja.

Az Axelero Internet a távközlési háttérszolgáltatók fejlesztéseitől függően előreláthatólag még idén ősszel Pécsre, az év végéig pedig több vidéki településre kiterjeszti a szolgáltatást.

Kulcsszavak: Axelero ADSL +legfontosabb

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36