"A jövő digitális nappalija" a százezredik Axelero ADSL előfizetőnek

Kovács Attila, 2004. október 11. 15:52
A jelenleg már több mint 90 ezer ADSL előfizetővel rendelkező Axelero Rt. várhatóan október végén, november elején köszöntheti a százezrediket. Ezt úgy kívánják ünnepélyessé tenni, hogy hatan - Axelero Internet, Cisco, Linksys (Számalk), HP, Samsung és a TV2 közösen egy, korszerű informatikai, híradástechnikai és adatátviteli eszközökből álló komplett otthoni rendszert kívánnak a szerencsés jubilánsnak átadni, aminek "A jövő digitális nappalija" megnevezést adták.
A HP Magyarország a szeptembertől a piacon lévő legkorszerűbb otthoni digitális fotolaborját adja a rendszerhez (Photosmart 507 digitális fényképezőgép, Photosmart 8150 fotónyomtató, d530 típusú PC. A Cisco leányvállalata, a Linksys vezeték nélküli routere, WLAN kamerája és média adaptere szerepel az összeállításban. A Samsung adja az SP50L7H óriás monitoros televízióját és HT-Ds 1000 típusú házimozi rendszerét. Az Axelero, miközben ünnepli a hazai az ADSL gyors elterjedését, szolgáltatja a szélessávú internet kapcsolatot. A társaság vezérigazgatója a digitális nappalival kapcsolatos mai budapesti sajtótájékoztatón kiemelte, nemsokára az országban a szélessávú internetezők száma eléri a modemesek számát. (Ma kb. 800 ezren férnek hozzá a világhálóhoz szélessávú hálózatokon).

A több millió forint értékű nyeremény mellett a TV2 Laktérítő című műsorának szakmabelijei rendezik majd be a nyertes nappaliját.
Kulcsszavak: ADSL Axelero

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55