Internetmegosztás egy előfizetéssel két SIM kártyán

forrás: Prím Online, 2013. március 10. 09:37

Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót  SIM-kártyával ajánl a Telekom. Az ajánlat annak az ügyfélkörnek szól, akik egy időben több okoseszközön használják az internetet.

Folyamatosan nő azoknak az ügyfeleknek a száma, akik egyszerre több mobil eszközön net-aktívak, híreket olvasnak, közösségi életet élnek, e-maileznek vagy dolgoznak. Az alap előfizetéshez járó SIM mellett +1 SIM kártyát tartalmazó DuoNet opció használatával nincs szükség a SIM kártya eszközök közötti áthelyezésére. A DuoNet opció SIM kártyával Mozaik (M-XXL), Média Mánia (M-XL) és T-Mobile Ikon díjcsomagok mellé vehető igénybe, a választott díjcsomagban foglalt adat- és SMS mennyiség pedig a 2 SIM kártyán tetszőleges arányban, párhuzamosan felhasználható..

A DuoNet opció használatával nem kell aggódni az adat-túlforgalmazás miatt egyik mobil eszközön sem. Amennyiben az ügyfelek a díjcsomagban foglalt adatmennyiséget felhasználják, az adat-túlforgalmazás díja 0 Ft és a le- és feltöltési sebesség legfeljebb 32 kbp/s-ra módosul a következő fordulónapig. A DuoNet opció SIM kártyával havidíja 500 Ft, amely a meglévő díjcsomag havi előfizetési díján felül fizetendő.

A tájékoztatás nem teljes körű, további információ a www.t-mobile.hu/duonet weboldalon található.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15