SIM kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: SIM

Az Apple és a Samsung is a SIM kártya megszüntetésén dolgozik

Az Apple és a Samsung vállalatok a GSMA-val közösen azon dolgoznak, hogy megszűntessék a hagyományos SIM kártyákat.

Kulcsszavak: SIM Apple Samsung
2015. július 19. 11:07

Nem sérült a SIM-kártyák biztonsága a Gemalto szerint

Talált ugyan "kifinomult módszerekkel" végzett behatolási próbálkozásokra utaló nyomokat vállalati rendszerében a holland Gemalto, az általa gyártott SIM-kártyák kódjának állítólagos kikerülése miatt indított vizsgálata során, ezek azonban nem kompromittálták biztonsági rendszerét - áll a vállalat honlapján szerdán közzétett közleményben.

2015. február 26. 12:26

Internetmegosztás egy előfizetéssel két SIM kártyán

Adatmegosztásra alkalmas DuoNet opciót  SIM-kártyával ajánl a Telekom. Az ajánlat annak az ügyfélkörnek szól, akik egy időben több okoseszközön használják az internetet.

2013. március 10. 09:37

Csúszik a nano-SIM jövőjének tisztázása

Elméletileg a múlt héten dőlt volna el az Apple által előterjesztett nano-SIM sorsa, ám az Európai Híradástechnikai Szabványosítási Intézet (ETSI – European Telecommunications Standards Institute) kénytelen volt minimum egy hónappal elnapolni a tárgyalást. A csúszás oka, hogy a RIM kifogásolta, hogy a szavazáson az Apple megbízottjai képviselték volna a Bell Mobility-t, a KT Corpot és az SK Telecomot, továbbá a Nokia elmondta, hogy szerinte az új kártyaszabvány – a felhasználókra és az iparágra nézve is nehézségeket hozó – bevezetése teljesen fölösleges húzás lenne, hiszen csupán elhanyagolható előnyei vannak. A finn gyártó a fenti indoklás után közölte, hogy nem hajlandó licencelni azt az 50 általa birtokolt szabadalomcsomagot, melyek kulcsfontosságúak a nano-SIM bevezetéséhez.

Kulcsszavak: SIM Apple Nokia RIM
2012. április 3. 14:28

Jön a SIM kártyák új nemzedéke – Nano-SIM

A nem is olyan rég bemutatott microSIM-nél széltében és hosszában 3-3 milliméterrel kisebb megoldással készül a Giesecke & Devrient a párizsi CARTES & IDentification 2011 trade show-ra.

Kulcsszavak: SIM megoldás
2011. november 15. 15:44

Európai premier: egy magyar fejlesztés révén bankkártya lesz a SIM-kártya

A Cellum által kifejlesztett technológiának köszönhetően ezután bárki MasterCard bankkártyaként is használhatja mobiltelefonját Magyarországon. A magyarországi bemutató egyben az alkalmazás európai premierje is. Így a Cellum – multinacionális partnerének köszönhetően – a világ élvonalában bizonyíthat egyszerre négy platformon (iPhone, Android, Windows Mobile, SIM) elérhető alkalmazásával.

Kulcsszavak: MasterCard SIM Cellum
2011. október 25. 16:13

Tovább zsugorodnak a SIM-kártyák

A Reuter információi szerint az Apple - az Európai Telekommunikációs Intézetnél -  új, a korábbiaknál még kisebb - mikro-SIM kártyák bevezetésének tervezetét jelentette be.  Az új SIM kártya kisebb lesz az iPhone 4-ben és az iPad-ben használt kártyánál is, azok a készülék, amelyek felkészülnek ezek befogadására, várhatóan 2012-ben jelennek meg a piacon.

Kulcsszavak: SIM Apple
2011. május 17. 22:36

Két SIM-kártya egy telefonban, de teljesen új megközelítésben

A beszédes nevű DUO Atom nevű készülék érintőképernyős felépítésének köszönhetően úgy képes a két SIM-kártyát kezelni, hogy egyszerűen fejjel lefelé fordítjuk a készüléket, gravitációs szenzor is található benne.

Kulcsszavak: mobiltelefon mobilszolg SIM
2007. november 22. 07:17

Közösen fejleszt HD SIM kártyákat az Intel és az Infineon

Az Intel és az Infineon bejelentették, hogy 2008/-2009-ben közös fejlesztésű, nagy adatsűrűségű tartalmak kezelését támogató mobiltelefonos SIM kártyákkal jelennek meg a piacon.

Kulcsszavak: SIM Intel Infineon
2007. november 13. 18:37

1 GB-os SIM kártya mobil multimédiás támogatottsággal

A Samsung bemutatta 1 GB-os, SIM kártya technológiáját, az S-SIM-t.

Kulcsszavak: SIM Samsung
2006. november 8. 16:56

Milyen lesz a MultiSIM szolgáltatás?

A tegnapi finn-magyar szakember-találkozón Medgyessy Péter kormányfő által működésbe hozott MultiSIM bemutató célú szolgáltatásról a mai napon kaptunk további információt.

Kulcsszavak: SIM SMS
2004. január 14. 14:00

A Siemens rádiós modulja feleslegessé teszi a mobiltelefon-tartót az autóban

A Siemens mobilkommunikációs rendszerek ágazata (Siemens Mobile) világviszonylatban elsőként mutatja be a „kéznélküli" telefonálást szeptember 9. és 21. között a Frankfurti Autószalon alkalmából.

2003. szeptember 12. 21:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hadat üzen a hirdetési meddőszórásnak a DataMe

Miközben az online hirdetések menedzselésében, célzásában, hatékonyságában egyre nagyobb szerephez jut az automatizáció, az úgynevezett programozott kampányvásárlás, az ügynökségek, a hirdetők és a hirdetési felületet biztosító tartalomszolgáltatók is egyre jobban érzik, hogy az egyes piacokon nincs elegendő adat, amely képes lenne az automatizált rendszereket táplálni, vezérelni. Ezt az égető hiányt ismerte fel az interaktív hirdetéskiszolgálás magyarországi piacvezetője, az Adverticum Zrt., amikor a KJ IFS Kft. pénzügyi befektetésével az elmúlt hónap végén megalapította adatmenedzsmentre szakosodott leányvállalatát, a DataMe Kft.-t.

2016. november 16. 15:02

Magyarországra kerül a Lenovo szervergyártás

A Lenovo, a világ vezető PC-gyártója fontos mérföldkőhöz érkezett. Az EMEA régiót számos Lenovo termékkel ellátó sárvári gyáregységbe helyeződik át a szervergyártás is. Az üzem az x86-os szervergyÁrtósorral bővült.

2016. november 14. 15:49
cloudappsportal.com