Új Zeneakadémia megújult telefon alközponti rendszerrel

forrás: Prím Online, 2013. október 24. 14:30

Liszt Ferenc születésének 202. évfordulóján, október 22-én újra megnyitotta kapuit a Zeneakadémia főépülete eredeti pompájában, mely a továbbiakban egyszerre lesz egyetem és koncertközpont. Az akadémia gördülékeny működéséhez elengedhetetlen egy hatékonyan, szünet- és problémamentesen üzemeltethető telefon alközponti rendszer, melyről ezúttal is a Young B.T.S. Kft. gondoskodott.

Az elmúlt két évben a Zeneakadémia teljes arculatváltáson ment keresztül, október 22-én pedig megnyitották az új főépületet a nagyközönség előtt. A 2011-ben a Wesselényi utcai épületben üzembe helyezett alközponti rendszerhez hasonlóan a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem főépületébe is a Young B.T.S. Kft. telepítette az IP telefon-alközpontot, miután elnyerte az erre vonatkozólag kiírt beszerzési eljárást. A projekt október 18-án fejeződött be, teljes beruházási költsége bruttó 10 millió forint volt. A cég összesen több mint 100 telefonos végpontot épített ki és üzemeltet, melyek a legújabb IP technológiával csatlakoznak a már meglévő Wesselényi utcai épület teljes telefonrendszeréhez, mely kiemelkedő funkcionalitással és komforttal támogatja az akadémia munkatársainak napi tevékenységét.


„A Youngra elsősorban a korábbi közös munkák pozitív tapasztalatai, illetve a magas technológiai ismeretekkel és szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberei miatt esett a választás. Nagyon pozitív, hogy több technológia és gyártó rendszereivel foglalkoznak, így mindig a legjobb megoldást tudják kínálni számunkra. Az alközponti alapszolgáltatáson felül a Zeneakadémiánál leginkább a kaputelefon és a PC integrációs szolgáltatásokat használjuk ki, de az is nagy segítség számunkra, hogy a magasabb szintű beállításokat végző üzemeltető kollégák azonnali segítséget kapnak a Young szakembereitől, így rendkívül gyorsan tudunk az intézményben felmerülő igényekre megoldást találni” – mondta el Kuti Sándor, a Zeneakadémia Informatikai Szolgáltató Központjának vezetője.


A Zeneakadémia épületeibe telepített alközponti rendszer lehetővé teszi a kaputelefonhoz való csatlakozást is, a 2N Helios berendezéseket szintén a Young B.T.S. Kft. szállította az intézménynek.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50