Új Dell Inspiron 15 és 17 5000 laptopok – Ahogy tetszik!

forrás: Prím Online, 2016. december 6. 09:26

Decembertől már Magyarországon is elérhetők a Dell új laptop kollekciójának részét képező Inspiron 15 és 17 5000 laptopok. A számos színben, méretben és konfigurációban elérhető modellek az egész család számára lehetőséget kínálnak szórakozásra, alkotásra vagy akár munkára. 

Ragyogó színek és új formák

Az Inspiron 15 5000 tökéletes választás az egyéni felhasználók és a közös számítógépet használó családok számára, míg az Inspiron 17 5000 akár egy asztali számítógépet is kiválthat. Megszabadulhat a kábelerdőtől és bárhova magával viheti munkáit és szórakoztató tartalmait. 

 

 

Legfontosabb jellemzők:

  • Új, vékonyabb kialakítás, és számos izgalmas színváltozat fekete, sötétszürke, fehér, sötétkék, kék és piros 
  • Élénk, opcionális FHD felbontású kijelző a gyönyörű grafikához és választható érintőképernyő a 15 hüvelykes változaton
  • A TrueColor technológia akár kétszer élénkebbé és élethűbbé teszi a képeket és videókat 
  • Opcionális infravörös kamera Windows Hello szolgáltatással: akár egyetlen pillantással bejelentkezhet (csak a 15 hüvelykes FHD érintőképernyős változatban)
  • DVD-meghajtó a további tárhelyhez és a videók megtekintéséhez
  • A hetedik generációs Intel Core processzoroknak köszönhetően a laptopok kiváló teljesítményt, gyors válaszidőt és bőséges tárhelyet kínálnak, emellett rendelhető hozzájuk különálló grafikus vezérlő is 

 

 

A Dell Premium Support szolgáltatás opcionálisan megvásárolható a modellekhez, amellyel megvédheti eszközét, bárhová utazik. Ez a Dell személyi számítógépekhez elérhető szolgáltatása, amely proaktív, automatizált hardveres és szoftveres támogatást nyújt az ügyfeleknek. A Dell az első és egyetlen olyan vállalat, amely olyan proaktív automatizált támogatást nyújt, ahol szakértő technikusok napi 24 órában állnak rendelkezésre. A hardver- és szoftverproblémákat pedig távoli diagnosztika után helyszíni szervizzel orvosolja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15