A Kaspersky Lab frissítette a vállalati tárolási programcsomagját a Dell legújabb EMC tárolási rendszeréhez

forrás: Prím Online, 2017. március 23. 11:49

A Kaspersky Lab régóta tagja a Dell EMC’s Technology Partner Program-nak, és ennek eredményeként a Kaspersky Security for Storage csomagot nemrég hitelesítette a Dell a legújabb FluidFS verziójával, nagy teljesítményű védelmet biztosít az adatok tárolásában mindazon vállalati ügyfelek számára, akik Dell EMC-t használnak.

A Dell EMC hitelesített technológiai partnereként, a Kaspersky Lab kombinált megoldást kínál azoknak a vállalatoknak, akik gyakran korszerűsítik a komplex tárolási infrastruktúrájukat.  A meglévő FluidFS v5-ös verzióval kompatibilis támogatást alapul véve a Kaspersky Security for Storage zökkenőmentes átmenetet nyújt a vállalati ügyfeleknek a legfrissebb Dell EMC FluidFS v6-os verzióhoz anélkül, hogy veszélyeztetné az adatok biztonságát.

 

A Kaspersky Security for Storage anélkül kínál védelmet az adatok tárolásában akár merevlemezen, pendrive-on és felhőben tároljuk azokat, hogy befolyással lenne a teljesítményre vagy az adatok kezelésére. A legfontosabb biztonsági kiegészítői a FluidFS v6-os verziónak a valós idejű kártékony program elleni védelem, a felhő-alapú biztonság a Kaspersky Security Network segítségével, a skálázhatóság, a hiba-tolerancia, a központosított irányítás a Kaspersky Security Center használatával, rugalmas szkennelési konfiguráció valamint a rendszer erőforrásainak optimalizálása. 

 

"A Dell EMC technológiai partnereként, a Kaspersky Lab lehetővé teszi a hatékony, nagy teljesítményű védelmet a nagyvállalati tárolási megoldások számára. A Kaspersky Security for Storage hitelesítése a legújabb Dell EMC fájlrendszerhez egy újabb lépcsőfok annak érdekében hogy a biztosítsuk a vállalati ügyfelek számára a mozgékonyságot és skálázhatóságot a hosszútávú tárolási infrastruktúra fejlesztési stratégiájában." – mondta Veniamin Levtsov, a Kaspersky Lab Enterprise Business részleg alelnöke. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15