Új székházban a Xerox Magyarország

Kovács Attila, 2001. szeptember 4. 20:43
Budapesten, a Szépvölgyi Business Park ad új otthont a Xeroxnak, az ünnepélyes irodamegnyitót szeptember 4-én, az amerikai nagykövetség ügyvivője jelenlétében tartották.
A Xerox 1968 óta rendelkezik magyarországi képviselettel, 1992-ben az angol Rank Xerox Ltd. felvásárolta egyik magyarországi viszonteladóját, így alakult meg a Xerox Magyarország Kft. A Xerox fénymásolóiról közismert, de élen jár a digitális berendezések, faxok, szkennerek, kellékanyagok, komplex dokumentum-kezelési eljárások és a hozzátartozó szoftverek, valamint a színes nyomtatás terén is. Az óriáscég a világ 69 országában van jelen és körülbelül 100 ezer embert foglalkoztat.

Hristo Manov, a Xerox Magyarország ügyvezetője elmondta, cége kiemelkedő félévet zárt, a Xerox Magyarország értékesítési árbevétele hat hónap alatt meghaladta a 2000-es év teljes forgalmának 80%-át, az év végére közel 50%-os növekedést prognosztizálnak. A kiemelkedő eredményeket a nagyteljesítményű nyomtatás hozta, a Xerox nyomtatási szolgáltatásokat végez ismert nagyvállalatoknak, mint pl. a Matáv, a Westel és a Nokia. A Xerox nem berendezéseket akar ügyfeleinek eladni, hanem egy probléma megoldására kínál testre szabott rendszert.

A Xerox saját jövőjét az e-Learning, a Xerox Virtuális Tanulási környezet és a Xerox Üzleti Televízió programokkal, a digitális, multifunkciós színes berendezésekkel fogalmazza meg.

Kulcsszavak: +céginfo Xerox-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55