Avaya/IBM ügyfélkapcsolati és kommunikációs megoldások

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 10. 13:04
Az Avaya és az IBM bejelentette megállapodását olyan közös megoldások kifejlesztésére és forgalmazására, melyek a vállalatok és szolgáltatótársaságok számára újfajta kommunikáció menedzsment, valamint CRM (Customer Relationship Management) és contact center megoldások gyors bevezetését teszik lehetővé.
A megállapodás alapján az IBM Global Services a világ legnagyobb, hálózati szolgáltatásokat és rendszereket integráló cége olyan tanácsadási és kivitelezési szolgáltatásokat dolgoz ki, melyek az Avaya különféle termékeihez és szolgáltatásaihoz illeszkednek. A megállapodás részei: egyesített kommunikációs megoldások, melyek révén a végfelhasználó a különféle üzeneteket és multimédiás tartalmakat egyszerűen s jószerével bármilyen kommunikációs eszközzel elérheti; CRM megoldások ügyfélkapcsolati központok számára és web-alapú e-kereskedelmi alkalmazások.

Az egyesített kommunikációs termékajánlata részeként az Avaya egyben azt is bejelentette, hogy megállapodott a Lotus céggel: közösen kidolgozzák a Unified Messenger az Avaya piacvezető egyesített üzenetkezelési alkalmazásának Lotus Notes-kompatibilis változatát. Az újonnan kínált termékek támogatására az IBM Global Services és az Avaya Professional Services új szerviz portfoliót is kidolgoz.

Kulcsszavak: ügyvitel Avaya IBM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59