Az Ericsson T66 - minden idők legkisebb Ericsson telefonja

Kollár Csaba, 2001. szeptember 24. 20:08
Az Ericsson bemutatta a T66-ost, a mindeddig legkisebb és legkönnyebb mobiltelefonját, amely olyan apró, hogy a legkisebb zsebben is elfér. A T66-os két színben készül: a törtfehér-rózsaszín, antracit-ezüst. A készülék 2001 negyedik negyedévében kerül forgalomba.
A hitelkártyákkal nagyjából megegyező hosszúságú és szélességű T66-os rendkívül kicsi. Súlya mindössze 59 gramm, ezért ideális olyan esetekben, amikor a felhasználó nem akar nagyobb méretű telefont magával vinni. Áramvonalas külseje beépített antennát foglal magában. Ami a T66-ost igazán különlegessé teszi az a számos felhasználóbarát funkció, amelyek mind egy ilyen kis helyes készülékben találhatóak. A T66-os számos fejlett üzenetkezelő funkcióval rendelkezik és a nemzetközi lefedettség biztosítása érdekében kompatibilis a GSM900/1800/1900 szabványokkal.

Menő üzenetek

A T66-os erejének része az EMS (fejlett üzenetkezelési szolgáltatás), az üzenetkezelés legújabb irányzata. Ezzel az új funkcióval a mobiltelefonos kommunikáció folyamata szórakoztatóbbá, kreatívabbá és személyesebbé válik, mivel az EMS lehetővé teszi, hogy a felhasználók SMS szöveges üzeneteikkel képeket, hangeffekteket és dallamokat küldjenek és fogadjanak. A telefon előre installált képek és dallamok széles választékát kínálja. Azonban a felhasználók maguk is tárolhatják a mobil internetről letöltött kedvenc képeket és dallamaikat. A T66-os másik nagyszerű funkciója a mobil csevegés. Ez a funkció lehetővé teszi két, a mobil csevegést támogató telefon közötti pont-pont üzenetküldést. Az internet-alapú csevegéshez hasonlóan itt is a felhasználók közötti közvetlen üzenetcseréről van szó. Tökéletes megoldás olyan esetekben, amikor a felhasználók privát “csevegésre" vágynak.

Funkciókban gazdag

A T66-os lehetővé teszi, hogy a mobilinternet segítségével könnyebben elérhessük a legfrissebb információkat. A felhasználók a telefonon keresztül vásárolhatnak, intézhetik bankügyleteiket vagy böngészhetnek a WAP oldalak által kínált számos információ között. A T66-os fejlett WTLS biztonsági rendszerrel van ellátva, amely a biztonságosabb on-line tranzakciók érdekében a kényes információkat - mint például hitelkártya-adatok - titkosítja.

A T66-os rendkívül hasznos határidőnapló funkciója segít zsúfolt napjaink megszervezésében. A határidőnapló lehetővé teszi, hogy megbeszélések adatait, dátumokat és feladatokat tároljunk a telefonban. Mi több a T66-os figyelmeztet is minket a fontos dátumokra és határidőkre. A készülék egy ilyen kisméretű telefonhoz képest lenyűgöző, 150 órás készenléti időt kínál. A T66-os úti töltővel és hívásfogadó gombbal ellátott hordozható fejhallgató mikrofonnal együtt kerül majd forgalomba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59