Sport Motorola módra

Kollár Csaba, 2001. szeptember 26. 21:34
A Motorola a National Football League-gel közösen már felkészült a fociidényre cserélhető előlapokkal, melyek a Motorola i50sx modelljeihez készülnek a különböző NFL-csapatok designját követve. A cég digitális telefonja állandó internet-hozzáférést tesz lehetővé.
Az előlapon kivétel nélkül megtalálhatók a focicsapat hivatalos logói és színei, ezáltal a rajongók még jobban kifejezhetik kötődésüket kedvenc csapatukhoz. Nem található meg a bajnokságban részt vevő valamennyi csapat „motorolás” designja, csak a tizenkét legnépszerűbbé, így többek között a Dallas Cowboysé, a Miami Dolphinsé, a Detroit Lionsé vagy a Philadelphiáé. A telefonokkal le is lehet tölteni képeket, csapatlogókat, így a kijelzőn szintén kedvenc klubunkkal találkozhatunk. Jim Schwebel, az NFL vállalati szponzorációs osztályának elnökhelyettese elmondta, hogy „az NFL mérkőzései iránt érdeklődők nagyon lojálisak szeretett csapatukhoz, és minden igyekezetükkel azon vannak, hogy ez minél több használati tárgyukon is kifejezésre kerüljön”.

A Motorola i50sx egy iDEN telefon, ami azt jelenti, hogy olyan digitális telefon, amely állandó internet-hozzáférést tesz lehetővé.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14