Ananova PDA-n

Kollár Csaba, 2001. október 23. 19:12
A PacketVideo Mobile Software Infrastruktúrája, a PVPlatformT a jövőben már vezeték nélküli eszközökön is elérhetővé teszi az Ananova hírszolgáltatását.
Az Ananova a világ első személyi hírszolgáltató asszisztense (PNA), és a PacketVideo Corporation szerződése értelmében az Ananova valós idejű hírei és egyéb információi a személyes digitális asszisztensen (PDA) is elérhetők a világ bármely pontjáról. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Ananova híreit egy PDA segítségével bárhol meg lehet tekinteni, el lehet olvasni.

Az Ananova most teszteli a PacketVideo vezeték nélküli multimédiás szoftverét. Az Ananova közleménye szerint „az eddigi tesztek optimizmussal töltenek el minket. A tervek szerint a közeljövőben varratmentesen tudjuk összekapcsolni a PNA-t és a PDA-t annak érdekében, hogy minden egyes ügyfélnek azt az információt, olyan formában és ott adjuk, ami/ahol neki leginkább megfelel.

Az Ananova 2000-ben bekerült a Guinness Rekordok könyvébe azzal, hogy a világon elsőként megalkotta a virtuális hírolvasó bemondót. Az Ananova rendszere jelenleg több mint 3500 téma szerint „gyártja” a személyre szabott híreket, melyeket számítógépes animációval, szövegfelolvasással, valamint valós idejű információs rendszerrel tesz még valóságosabbá. Ezt a valóságélményt ülteti majd át a PacketVideo szoftvere a PDA eszközökbe.

Kulcsszavak: +fohir pda multimédia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38