Kiemelt partneri minősítés az IBM-től

Négy magyar informatikai cég sikeres tevékenységét ismeri el az IBM

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 12. 10:34
A napokban az IBM Magyarországi Kft. négy partnerét jutalmazta kiemelt partner minősítéssel (Advanced Parnter Award). A Polygon Kft., a Haitec Kft., az R&R Software és az Intercomputer Kft. több éves sikeres együttműködés, és kiemelkedő teljesítménye elismeréseképpen kapta meg a kiemelt partneri státuszt, melyet csak magas minőségi követelményeket nyújtó cégek érhetnek el.
Az IBM Magyarországon több mint 100 üzleti partnerral rendelkezik, értékesítése jelentős részét rajtuk keresztül bonyolítja. Az Üzleti Partnerek elsődleges közvetítők abban, hogy a megoldások eljussanak a kis- és középméretű vállalkozásokhoz, továbbá elősegítik a nagyvállalatok informatikai igényeinek hatékony kielégítését is. Ezért a partnereink támogatása és ösztönzése stratégiai fontosságú, az IBM iránt elkötelezett cégek teljesítményét partnerprogramjai keretében viszonozza az IBM.

Az egyik ilyen program az un. Advanced Partneri minősítés, melyet eddig Magyarországon egy cég, a USER Kft. ért el. 2001. november 6-án további négy IBM Business Partner kapta meg az ún. Advanced Partner Award-ot egy átadási ünnepség keretében. A minősítés eléréséhez a cégeknek igazolniuk kell, hogy megfelelő számú képzett és gyakorlattal rendelkező szakemberrel rendelkezik, ezenkívül az értékelés alapját képezi forgalmuk és növekedésük is. Az IBM a kiemelkedő teljesítményt természetesen díjazza, a minősítést elért partnerek pénzügyi támogatást kapnak, melyet oktatásra és marketingre fordíthatnak.

A díjakat Ila Gábor (R&R, Ábrahám Gábor (IC), Csurgai Gábor (Haitec), Gaál György (Polygon) vették át.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50