13 nagyvárosban ADSL Otthon - 50%-os kedvezmény

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 17. 12:52
Az Axelero decemberi akciója keretében felére mérsékli az ADSL Otthon csomagok egyszeri díját, míg havidíjként kétéves szerződés esetében az első évben bruttó 8500 forintot kell fizetni. Ez az ár már alacsonyabb, mint egy hagyományos korlátlan hozzáférés előfizetési díja és a kapcsolódó telefondíj, így a vállalat várakozása szerint az akció – és a nagy ütemben bővülő szolgáltatási terület – új lendületet adhat a korszerű, gyors internetezés hazai terjedésének.
A akció 2001. december 1-jén indul, ugyanakkor már november 16-ától fogadnak megrendeléseket. Minden, az akció időtartama alatt 1 vagy 2 éves elkötelezettséggel ADSL Otthon szerződést kötő megrendelő az egyszeri díjból 50%-os kedvezményt kap (ami így bruttó 29 900 forint helyett bruttó 14 950 forint), valamint a havi előfizetési díjak a szolgáltatás kiépítését követő egy éven keresztül bruttó 4400 forinttal alacsonyabbak - ami 1 éves szerződés esetén havi bruttó 10 500 forint, 2 éves szerződésnél bruttó 8 500 forint előfizetési díjat eredményez.

A technológia jelenleg öt nagyvárosban (Budapest, Győr, Pécs, Székesfehérvár, Zalaegerszeg) érhető el, de a háttérszolgáltatást biztosító Matáv Rt. közlése szerint az elkövetkező két hónapban további nyolc város (Debrecen, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Sopron, Szekszárd, Szombathely, Tatabánya) hálózata is alkalmassá válik az ADSL használatára.

"Az ADSL Otthon csomag akciós ára megegyezik hagyományos telefonos csomagunk, az esti órákban korlátlan modemes netezést biztosító Otthon csomag és a hozzá kapcsolható Matáv-kedvezmény, a Mindenkinek csomag együttes havi költségével. Úgy gondolom, ez az ár, illetve a 13 magyar nagyváros, ahol az ADSL máris használható vagy hamarosan az lesz, azt vetíti előre, hogy jövőre, az egységes hírközlési törvény életbe lépése után az internet 'nagyfogyasztóinak' lehetőségük lesz a megszokott árakon, ugyanakkor állandó költséggel és az eddiginél jóval gyorsabb állandó kapcsolaton, professzionális körülmények között a hálózatra kapcsolódni. 2002 az ADSL éve lesz!" - mondta Andrew Prest, az Axelero Internet lakossági üzletág ügyvezető igazgatója.

Az Axelero bemutatta legújabb szolgáltatását, az ADSL Profi csomagokat is. Ezek a kisvállalatoknak kínálnak kedvező árú szélessávú internetelérést 384 vagy 768 kbit/s letöltésirányú sebességgel. Az ADSL Profi csomagok szintén akciós áron rendelhetőek meg.

Kulcsszavak: ISP Axelero ADSL akció

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59