APC PowerChute: feszültségvédelem minden szegmensnek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 19. 12:37
A szünetmentes tápegységek iparágában vezető APC három új szoftvert fejlesztett ki az otthoni felhasználók, cégek és nagyvállalatok számára, amelyek segítenek ezen célok megvalósításában. Az új termékcsalád tagjai közül a PowerChute Personal Edition v1.0 az otthoni felhasználók számára, a PowerChute Business Edition v6.0 kis és középvállalatok számára, míg a PowerChute Inventory Manager v2.0 nagyvállalati hálózatokhoz készült.
Valamennyi új PowerChute termék új, grafikában gazdag, professzionálisan tervezett kezelőfelülettel rendelkezik és egyedi, testreszabható lehetőségeket kínál. Főbb tulajdonságaik:

Az APC PowerChute Personal Edition v1.0

Az APC PowerChute Personal Edition v1.0 ideális választás az otthoni APC felhasználóknak. Ez a szoftver négy egérkattintással telepíthető és amellett, hogy kifinomult tápellátás menedzsment funkciókat kínál, rendkívül felhasználóbarát. Az alapbeállítások feleslegessé teszik a "találgatást" és a kezdő felhasználók számára is optimális védelmet biztosítanak. A tapasztalt felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy egyedi körülményeikhez igazítsák a szoftver viselkedését.

A PowerChute Personal Edition egyik lényeges eleme az automatikus lekapcsolás és az adatok mentése. Hosszú ideig tartó feszültségkiesés esetén a program képes automatikusan elmenteni a nyitva lévő Microsoft Office fileokat, segítve ezzel az adatvesztés megelőzését.

A PowerChute Personal Edition ingyenesen letölthető a Microsoft Windows Me, Windows 98 vagy Windows 98/SE operációs rendszereket futtató PC-khez a http://www.apcc.com/tools/download címről.

Az APC PowerChute Business Edition v6.0

Az APC PowerChute Business Edition v6.0 egy olyan vállalati-szintű menedzsment szoftver, amely lehetővé teszi a biztonságos rendszerleállítást és UPS felügyeletet az APC UPS-ekkel védett szerverek és munkaállomások számára. A PowerChute Business Edition felhasználói kis- és középvállalatok, melyek a hálózatukban 1 - 25 UPS-t üzemeltetnek. A PowerChute Business Edition v6.0 segítségével a felhasználóknak most lehetőségük nyílik arra, hogy APC UPS-eiket egyszerre felügyeljék hálózaton keresztül egyetlen munkaállomásról.

A PowerChute Business Edition v6.0 egy új Windows NT/2000 alapú menedzsment konzolt tartalmaz, lehetővé teszi a berendezések tápellátásának gyors ellenőrzését. Egy egyszerű konfiguráció-varázsló biztosítja az email értesítést, automatikus lekapcsolási paraméterek és UPS paraméterek beállítását, biztosítva ezzel a konzisztens konfigurációt és a rendszer gyorsabb beállítását.

Mivel a hosszú vagy gyakori feszültségesések olyan súlyosabb tápellátási problémákra utalhatnak, mint a hibás kábelezés vagy az alacsony tápellátás, a PowerChute Business Edition figyelmezteti a felhasználókat a szokatlan állapotokra. A felhasználó nyomon tudja követni a gyakori vagy hosszantartó feszültségeséseket, míg az egyedi események szintén részletesen naplózva vannak. Hogy a dolgokat még egyszerűbbé tegye, rendkívüli esemény esetén a PowerChute Business Edition jelzi a legvalószínűbb okokat és javaslatokat tesz a hiba elhárítására, csökkentve ezzel a szakemberképzés költségét és gyorsítva a probléma megoldását.

A PowerChute Business Edition 5-Node Version ingyen letölthető a http://www.apcc.com/tools/download címről. Tartalmaz Windows NT 4.0 és Windows 2000 klienst (a többi operációs rendszerhez fejlesztés alatt). A Windows NT/2000 alapú szerver és konzol 5 klienst tud vezérelni egyszerre, az operációs rendszertől függetlenül.

A PowerChute Business Edition 25-Node Version 2001. augusztus végétől érhető el az APC értékesítési partnereitől és viszonteladóitól. Ez a változat egyszerre 25 klienst képes kezelni, lehetővé téve a tömegkonfigurációt és a központosított eseménykezelést.

Az APC PowerChute Inventory Manager v2.0

Az APC PowerChute Inventory Manager v2.0 egy nagyvállalat szintű menedzsment software, amely lehetővé teszi az IT szakembereknek, hogy összegyűjtsék, rendezzék és analizálják az APC tápellátási rendszer minden lényeges adatát. Ez az egyedülálló eszköz egy robusztus SQL adatbázisrendszerre épült és 10000 közös hálózatba kapcsolt berendezés menedzselését teszi lehetővé, köztük az APC Smart-UPSŽ, SymmetraŽ, SilconŽ UPS és MasterSwitch™ felügyelte készülékeket.

A PowerChute Inventory Manager v2.0 segít a leggyakoribb leállási okok kiküszöbölésében, részletes adatokat szolgáltat az akkumulátorok koráról, terheléséről, állapotáról és egyéb kritikus jellemzőkről, segítve ezzel az UPS akkumulátorok időbeni cseréjét. Egyedülálló leállási jegyzőkönyvezése segíti az adminisztrátorokat annak meghatározásában, hogy az összes leállás hány százaléka kapcsolódott tápellátási problémákhoz, amivel sokkal egyszerűbb Service Level Agreement (SLA) menedzsmentet tesz lehetővé.

Ezek mellett, a felhasználók saját eljárási módokat rendelhetnek az UPS változókhoz, úgy mint a terheléshez, akkumlátor életkorhoz, futási időhöz. Amikor ezek a küszöbértékeket a rendszer túllépi, a PowerChute Inventory Manager aktívan riaszt és emailen értesíti a rendszergazdát a problémáról.

A PowerChute Inventory Manager v2.0 25, 100, 1000 és 10000 végpontos változatban vásárolható meg az APC partnereitől vagy viszonteladóitól. A régebbi PowerChute Inventory Manager v1.0 frissített változata szintén elérhető.

Kulcsszavak: security APC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38