ad@t bázis, a jövő üzlete

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 30. 19:08
2001. december elsején, déli 12 órakor a budapesti WestEnd Bevásárlóközpontban megnyílik Magyarország új mobil-adatkommunikációs központja, a Pannon GSM ad@t bázisa.
Az ad@t bázisban egy helyen lehet megvásárolni a legtöbb mobil számítástechnikai eszközt. A fejlett adatátviteli szolgáltatásokat támogató mobiltelefonok – a legmodernebb WAP-os telefonoktól kezdve a képek, hangok SMS-ben történő továbbítására is alkalmas EMS-es készülékeken át a hagyományos modemeket megszégyenítő adatátviteli sebességre képes HSCSD és GPRS mobilokig – mellett ugyanis a hordozható számítástechnikai eszközök is szerepelni fognak az üzlet kínálatában. A párosítás nem véletlen: a tenyérben elférő PDA-k, a pillekönnyű, de hatalmas kapacitású laptopok éppen ezen mobil adatátviteli technológiáknak köszönhetően már nem csak kiegészítői az asztali számítógépeknek, de sok szempontból többre is képesek azoknál.

Ami azonban igazán különlegessé teszi az ad@t bázist, az az, hogy a GSM technológiában és az informatikában egyaránt jártas munkatársak részletes és személyre szabott tanácsadást is kínálnak az ügyfeleknek a bemutatott készülékek használatával kapcsolatban. A modern készülékek képességeinek teljes kiaknázásához ugyanis bonyolult, nem ritkán szakismereteket feltételező beállításokra van szükség.

A felsorakoztatott hipermodern és különleges készülékek ellenére az ad@t bázis nem a modern technológia múzeuma. Sokkal inkább műhely, ahol a jövő lehetőségei helyett a jelen csúcsmegoldásaival ismerkedhetnek meg alaposan az ügyfelek. És hogy ezeket azonnal használni is tudják, az ad@t bázisban a Pannon GSM összes adatátviteli szolgáltatását is megrendelhetik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14