Helyi adottságok - átfogó megoldások

Scala vállalati ügyvitel

, 2002. február 5. 10:47
Egy vállalat üzletvitelének folyamatát alapvetően meghatározza, hogy a döntéshozók milyen vállalati erőforrás-tervező programot, azaz ERP (Enterprise Resource Planning) szoftvert alkalmaznak. A cég méretéhez optimálisan kiválasztott ERP-rendszer költséghatékony megoldást biztosít mind az implementálást, mind a rendszer fenntartását illetően.
A megfelelő ERP-rendszer kiválasztása

A választást befolyásolja a vállalat mérete, működési területe és az üzletvitel jellege. A Scala Business Solutions rendszere különösen a kis- és középvállalatok esetében jelent költséghatékony megoldást.

A döntés szempontjából fontos lehet, hogy egy tőkecsoporton belül az anyacég és a leányvállalatok különböző méretűek, más és más rendszereket kell használniuk, de a vállalatcsoportot átfogó üzleti folyamatoknak irányíthatóknak, átláthatóknak kell lenniük. A Scala alkalmazáskompatibilitása folytán a már meglévő üzletviteli szoftverek sem válnak feleslegessé. Magas fokon együttműködik más rendszerekkel, így gyakran alkalmazott megoldás, hogy az anyacég az SAP rendszerét használja, míg a leányvállalatoknál a Scala ERP-szoftverét alkalmazzák.

A Scala szoftver méretének köszönhetően gyorsabban implementálható, és rugalmasan alakítható a lokális szabályzásoknak vagy az adott vállalat speciális igényeinek megfelelően. A Nikkel Kft. vezetőjének véleménye hűen tükrözi a Scala alkalmazások előnyeit: "A Scala nemcsak azokat a funkciókat és támogatásokat biztosítja, amelyekre szükségünk van, hanem egy olyan barátságos és nagymértékben testre szabott megoldás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk a piacon lezajló változásokra, és ez folyamatos ügyfél-elégedettséget eredményez."

Iparági alkalmazások

A Scala a standard ERP-rendszere mellett kifejlesztett számos olyan vertikális iparági megoldást, amely megfelel az adott terület speciálisan szabályozott követelményrendszerének. A Scala Pharma a gyógyszeripar, a vegyipar, a kozmetikai ipar és az FMCG-vállalatok, az Auto Master a gépjármű-kereskedelem és -forgalmazás, a Scala Hospitality a szállodaipar, a Scala ÉpSzer pedig az építőipar speciális igényeinek kielégítésére készült.

Magyarországon a Scala a második legismertebb ügyviteli szoftver, amely a Scala ECE Hungary 10 éves helyi tapasztalatával, technikai támogatásával és konzultációs hátterével biztosítja ügyfelei elégedettségét.

A jelszó: "Making Global Business Simple"

A Scala Business Solutions kifejlesztette a kollaboratív, azaz együttműködő ERP-alkalmazást, amely lehetővé teszi a globális vállalatok leányvállalatai, részlegei, partnerei és beszállítói részére, hogy az interneten keresztül zökkenőmentesen bonyolíthassák le üzletviteli feladataikat. Az iScala integrálja az internetes technológiát (elektronikus kereskedelem, private exchange, globális portál kialakítása) és a hagyományos ERP-funkciókat, így téve egyszerűvé a globális üzletvitelt. A szoftver ipari szabványú middleware-eszközökkel kapcsolódik más ERP-rendszerekhez - például a Microsoft Biz Talk Server 2000-rel -, így mind a formátumot, mind az adatokat képes megosztani az interneten, intraneten vagy másutt.

A Scala kollaboratív szoftvere 2001-ben kivívta a Microsoft elismerését, elnyerte "Az év ERP-megoldása" címet. A Scala a 2002-es évben is épít a kollaboratív ERP-szoftver várható sikereire.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50