Schneider Electric Scala ERP-rendszerrel

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 4. 17:41
A villamosenergia-elosztási, ipari vezérlési és automatizálási megoldások egyik vezető szállítója, a Schneider Electric a Scalát választotta nemzetközi részlegének 15 országban működő leányvállalatai számára.
A Schneider a 2001. év folyamán lezajlott akvizíciók következtében világszerte öt különböző ERP rendszert örökölt, és célként tűzte ki az üzletrészek eljárásainak szabványosítását. A vállalat olyan csomagot keresett, amely számos eltérő országban alkalmas a leányvállalatok irányítására, de azt is megkövetelte, hogy a vásárolandó csomag a központ és a nagy leányvállalatok SAP-rendszereibe is integrálható legyen.

A Scala és a Schneider jelenleg a Scala ERP szoftver pénzügyi, logisztikai, gyártási (MPC) és projektvezetési moduljait magába foglaló implementációs tanulmányvázlat létrehozásán dolgozik.

"Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy valamennyi alapfolyamatot vállalati szinten egységesítve alakítsuk ki, és azután ezeket vezessük be a többi irodában is" - nyilatkozta Bernard Vuillod, a Schneider Electric nemzetközi részlegének informatikai rendszerekért felelős igazgatója. "Ez kiváltképp azoknak a kisebb irodáknak az esetében előnyös, amelyek nem rendelkeznek rendszerkarbantartási kapacitással. Mivel rendszerük pontosan meg fog egyezni bármely másik rendszerrel, központilag gondoskodhatunk belső támogatásukról."

A Schneider a szoftver további előnyei között említette a Scala többnyelvűségét, melynek révén egy egérkattintásra valamennyi adat a kívánt nyelven tekinthető meg, valamint az egyes országokban eltérő adóügyi eljárások támogatását, ami biztosítja, hogy – bárhol használják is a Scalát – a Schneider mindig meg tudjon felelni a törvényi előírásoknak.

  • Márkás termékei révén a Schneider a világ első számú vállalata az elosztórendszerek, az ipari vezérlési és automatizálási termékek, valamint a gyűjtősínkapcsolás terén; a három vezető vállalat egyike az áramelosztás és középfeszültségű áramelosztó berendezések terén. A Schneider hírnevét négy nemzetközi márkája – a Merlin Gerin, a Telemecanique, a Square D és a MODICON – biztosítja. Több mint 100 éves villamosipari múltra tekint vissza. A Schneider Electric globálisan működik: több mint 5000 üzlete, több mint 130 országban 800 ipari és kereskedelmi egysége és 63 000 alkalmazottja van.
Kulcsszavak: ERP Scala-hu Scala

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50