Dell – GPRS laptopokra

Kollár Csaba, 2002. február 14. 00:10
A Dell a jövőben olyan vállalati és előre konfigurált laptopokat kíván értékesíteni, amelyeknél az állandó internetes kapcsolat biztosított, így az üzletemberek a legfrissebb hírekről nyomban értesülhetnek.
A TrueMobile GPRS nevet viselő csomagban egy notebook található előre installált GPRS PC kártyával, BT Cellnet SIM kártyával, amelyeknek a segítségével az “állandóan kapcsolatban lenni” elv megvalósul. A csomagot megvásárolók így egyaránt hozzáférhetnek az internethez és a vállalati hálózatokhoz is, a BT Cellnet GPRS technológiájának a felhasználásával.

A teljes csomag ára magában foglalja az összes olyan beállítást is, amely a BT Cellnet hálózatának a használatához szükséges. A TrueMobile GPRS ára 8000 GBP körül lesz, a kártyákért pedig 250 GBP-t kell fizetni.

A Dell szóvivője kihangsúlyozta, hogy “fontosnak éreztünk kihozni egy olyan fejlesztést, ami megfelel bármely üzletember elvárásainak. Célcsoportunk ugyanis nem ér rá arra, hogy megvárja – és így perceket veszítsen – amíg csatlakozik a hálózathoz, ahonnan majd az adatok letöltődnek. Az értékes hír születésének pillanatában már Ön is olvashatja azt, ha megveszi a TrueMobile GPRS csomagot.”

A csomagot elsőként Angliában mutatják be idén márciusban, majd azt követően Európa több országában, vélhetően a 2002-es esztendő második felében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36