Iparág-specifikus iBaan megoldások a CeBIT-en

Kovács Attila, 2002. március 16. 21:50
A Baan, a világ egyik legnagyobb b2b megoldásszállítója, a hannoveri CeBIT 2002 szakkiállításon első alkalommal mutatja be az autóipar, az elektronikai ipar és a gépgyártás számára kidolgozott ágazatspecifikus iBaan megoldásait, valamint az államigazgatás céljaira kifejlesztett BaanPPM (Public Performance Management) programcsomagot.
A gépipar számára kifejlesztett iBaan megoldást, amely az autóipar, a high-tech elektronikai ipar, illetve a gépipar területén az elmúlt 20 évben szerzett tapasztalatokat összegzi, az ipari gépeket és berendezéseket gyártó vállalatoknak ajánlják. Az új termék integrált funkciókat (időterv, illetve a költségvetés betartása, technikai változtatások, párhuzamos fejlesztések kontrollja, szükség esetén a beszállítók bevonásával) biztosít a projektfelügyelet támogatására.

Az iBaan-Suite internet alapú megoldások integrálják és optimalizálják az összes folyamatot a fejlesztéstől az egész beszállítói, illetve értékláncon keresztül az installációig, a termék támogatásáig, nagyobb sikerek lehetőségét teremtve ezzel a gép- és berendezésgyártó cégeknek az e-businessben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59