Nokia - IBM a vezeték nélküli LAN-ért

Kollár Csaba, 2002. április 23. 21:33
A Nokia és az IBM bejelentette, hogy a két cég aláírt egy szerződést, aminek az értelmében egyesítik erőiket, hogy a vezeték nélküli LAN hálózatokat minél hamarabb el tudják indítani.
A szerződésben foglaltak szerint az IBM Global Services látja el a rendszerintegrátori feladatokat a Nokia vezeték nélküli LAN infrastruktúra termékeinél, azért, hogy minél hamarabb a nagyközönség számára is elérhető vezeték nélküli LAN megoldásokat kínáljanak világszerte. Ezzel egyidőben a Nokia folytatja az Operator Wireless LAN elnevezésű megoldását meglevő értékesítési csatornáin.

A Nokia és az IBM közötti megállapodás új lehetőségeket nyit a Nokia vezeték nélküli LAN megoldásai számára. A megállapodásban arról is szó van, hogy az IBM Global Services rendelkezésre bocsátja saját szolgáltatási portfolióját, beleértve az installációt, a szervizelést, a pénzügyi és szakértői szolgáltatásokat, mivel ezekkel az “erőforrásokkal” megkönnyítik, és gyorsabbá teszik a publikus vezeték nélküli LAN piac fejlődését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14