HP Photosmart 7150 és 7350: egy családi és egy professzionális fotónyomtató

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 8. 11:59
A HP bemutatta két új, közvetlen fotónyomtatásra is alkalmas színes tintasugaras készülékét, a családoknak szánt HP Photosmart 7150 és az akár professzionális igényeket is kielégítő HP Photosmart 7350 modelleket.
A HP mérnökeinek legújabb fejlesztése, a HP Photoret IV precíziós technológia fotópapíron több mint 1,2 millió színt képes előállítani a hat alapszínből (Photoret III 3,500 közvetlenül nyomtatható szín). Az új fotopatron miniatűr (4 pikoliter űrtartalmú) tintacseppjeinek és az új tintáknak köszönhetően az eszköz az emberi szem számára alig észlelhető nagyságú pontokat tud elhelyezni a papíron. A 4800 dpi-re optimalizált (prémium fotópapíron, 1200x1200 bementeti felbontás mellett, számítógépről végzett nyomtatás esetén) felbontású színes nyomtatás mellett a Photosmart 7150 fekete tintapatronjával éles, fekete szövegnyomatok is készíthetők.

Az előoldali USB-porton keresztül az eszközhöz csatlakoztatható a közvetlen fotónyomtatást is támogató digitális fényképezőgép.

A kimondottan családi felhasználásra szánt HP Photosmart 7150 költség- és időtakarékos: a hatékony nyomtatási sebesség (az opcionális fekete nyomtatópatronnal 14 oldal percenként) és az automatikus papírtípus-érzékelés mellett a tintatakarékos nyomtatás lehetőségét is biztosítja. A 10x15 cm-es papírtálcával és a HP Premium Plus fotópapírral a hagyományos fényképek megjelenését idéző, szegély nélküli fotók is nyomtathatók. A csomag a HP nyomtatási és képalkotási szoftvereit, köztük a HP Memories Disc és egy fotóalbum-készítő szoftver legújabb változatát is tartalmazza.

A HP bemutatta az új, szintén 4800 dpi felbontásra optimalizált, professzionális HP Photosmart 7350 fotónyomtatót is. A HP Photosmart 7350 mindazt kínálja, mint a Photosmart 7150, ám közvetlenül a digitális fényképezőgépről is kinyomtathatók a felvételek. A CompactFlash, SmartMedia, Secure Digital (SD), MultiMediaCard és Sony Memory Stick memóriakártyákat befogadó csatlakozónyílások segítségével, vagy digitális fényképezőgépet a nyomtató USB-portjára csatlakoztatva, számítógép közbeiktatása nélkül is elkészíthetők a papírképek. Az eszköz előlapjának könnyen elsajátítható kezelésű, szöveges LCD-kijelzője és vezérlőgombjai gyors és egyszerű hozzáférést biztosítanak a különféle nyomtatási lehetőségekhez (pl. fotók számítógépre küldése és mentése, antik hatású, illetve fekete-fehér nyomatok készítése).

Kulcsszavak: HP HP-hu nyomtatás printer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50