Ericsson, Cash-U: együttműködés a mobiljátékok területén

Kollár Csaba, 2002. július 13. 10:37
Az izraeli mobil szabadidős szolgáltatások fejlesztésével foglalkozó Cash-U a svéd Ericssonnal egy olyan szerződést írt alá, amelynek az értelmében a mobilkészülék gyártó a Cash-U termékeinek a disztribútora lesz.
A megállapodás szerint az Ericsson értékesíti a Cash-U játék és szabadidős alkalmazásainak széles skáláját a mobilszolgáltatók felé. Amir Peleg, a Cash-U elnöke így nyilatkozott a megállapodásról: "a most aláírt szerződés újabb mérföldköve cégünk fejlődésének és világméretű megjelenésének. Biztosak vagyunk benne, hogy az új kapcsolat segítségünkre lehet abban, hogy támogassuk szabadidős fejlesztéseink értékesítését mind volumennövekedésben, mind új piacok felé."

Az izraeli cég számos mobil szabadidős megoldást fejlesztett már ki, többek között Pecan elnevezésű platformját, amelyik a 2G, 2,5G és 3G hálózatokon keresztül nyújt szabadidős szolgáltatásokat. A Pecan megoldás támogatja az SMS, WAP, J2ME protokollokat, de olyan új üzenetküldő szolgáltatásokat is, mint az EMS vagy az MMS.

A Cash-U e mellett nagyon sok vezeték nélküli játék fejlesztőjeként vagy disztribútoraként is működik. Nevéhez fűződik az Alliera, a Grip Studios, a Kuju, a Hailstorm, a Lob@se vagy a Com2Us.

A Cash-U harmadik nagy működési területe a Pistachio szoftverfejlesztő kit értékesítése. Ez a kit a mobil szabadidős alkalmazások fejlesztéséhez nyújt komoly segítséget.

Az Ericssonnal kötött megállapodás - véli a bwcs.com szakérője - nem csak a Cash-U számára hoz komoly előnyöket, hanem a fogyasztók kedvében is jár, akik eddig számukra ismeretlen játékokkal és szabadidős alkalmazásokkal ismerkedhetnek majd meg az Ericsson disztribúciós hálózatán keresztül.

Kulcsszavak: +fohir MMS Ericsson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14