Teljes Oracle- e-kereskedelem SuSE Linuxon is

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 16. 21:54
Az Oracle és a SuSE Linux AG bejelentették az Oracle jelenlegi adatbázisszerverének és alkalmazásszerver-technológiájának tanúsított szoftverré válását SuSE Linux Enterprise Server 7 platformon.
Az új Oracle9i Database Release 2 és Oracle E-Business Suite 11i termékekre vonatkozó tanúsítványokkal a SuSE Linux Enterprise Server 7 komolyan erősíti pozícióját a vállalati operációs rendszereken területén. Mivel a SuSE Linux Enterprise Serveren már az Oracle9i Real Application Cluster és az Oracle9i Application Server is elérhető, így teljessé válik a SuSE operációs rendszeren elérhető Oracle alapú e-kereskedelmi termékek skálája.

"Az Oracle9i adatbázis egy nagyteljesítményű szoftver-infrastruktúrát nyújt, mely világszerte számos vállalati e-kereskedelmi elvárásainak megfelel" jelentette ki Boris Nalbach, a SuSE Linux AG műszaki igazgatója (CTO). "A SuSE az első Linux rendszer, melyet az Oracle már 2000 augusztus óta hivatalosan támogat. Tekintettel a jövőbeli termékekre, örülünk eme együttműködés folytatásának, mely közös ügyfeleink érdekében történik."

Kulcsszavak: SuSE e-commerce Linux Oracle

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36