Oracle: professzionális vállalati szintű támogatás Linuxhoz

forrás Prim Online, 2006. október 30. 13:45
Az Oracle bejelentette, hogy ugyanolyan professzionális, vállalati szintű támogatást fog nyújtani a Linuxhoz, mint adatbázis-kezelőjéhez, köztesszoftvereihez és alkalmazásaihoz. Az Oracle elsőként a Red Hat Linux speciális változatát jelenteti meg, kiegészítve az eddigi hibajavításokkal, és az eredeti Red Hat védjegyek eltávolításával.
A Red Hat jelenleg csak terméke legutóbbi verziójához kínál hibajavításokat, amiatt egy-egy hiba javításához a vásárlók gyakran kénytelenek egész Linux rendszerüket egy új verzióra lecserélni. Az Oracle által meghirdetett Unbreakable Linux program keretében, amely a „törhetetlen üzembiztonságú” Linux kialakítására irányul, az Oracle a jövőbeli, a jelenlegi és a korábbi Linux-kiadásokhoz egyaránt biztosítja a rendszeres programjavításokat. Ezzel a Linuxhoz ugyanolyan vállalati szintű terméktámogatást biztosít, mint ami más operációs rendszereknél már elérhető. A szolgáltatások árai a Red Hat legmagasabb szintű támogatási konstrukciójának jelenlegi ára alatt maradnak.

Az Enterprise Linux bináris állományait az Oracle díjmentesen teszi elérhetővé, a hálózaton keresztüli frissítéseket pedig Enterprise Linux Network Support néven rendszerenként és évenként 99 dolláros áron kínálja majd. Az Enterprise Linux Basic Support támogatás, amely a hálózati frissítések mellett a világ bármely pontjáról elérhető nonstop ügyfélszolgálatot is nyújt, kétprocesszoros rendszerekre évi 399 dollárba, míg processzorszám-korlátozás nélkül évi 999 dollárba fog kerülni. Az Enterprise Linux Premier Support szint, amely a Basic szinten felül a korábbi kiadásokba visszamenőlegesen átvezetett hibajavításokat és az Oracle teljes élettartamra kiterjedő támogatási konstrukcióját is magában foglalja, kétprocesszoros rendszerekre évi 1199 dollárba, míg processzorszám-korlátozás nélkül évi 1999 dollárba fog kerülni.
Kulcsszavak: Linux Red Hat Oracle

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14