BMC Software: új nyomon követési megoldás

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. augusztus 22. 12:06
Új, ágenstől független megfigyelési megoldást jelentett be a BMC Software Inc. A PATROL Express a BMC Software vállalati szintű rendszerfelügyeleti megoldásának, a PATROL-nak az egyszerűsített és költségkímélő változata.
A PATROL Express kedvező feltételekkel biztosítja azoknak a rendszereknek a megfigyelését, amelyeknél nincs szükség olyan nagy hatékonyságú és kifinomult felügyeletre, amilyet a PATROL nyújt. Az új PATROL Express lehetővé teszi, hogy az ügyfelek távolról, a tűzfalakon keresztül, biztonságosan nyomon követhessék a platformokat és az alkalmazásokat. Mivel pedig a megoldás ágenstől független, a megfigyelt eszköznél sincs szükség ágensre. Ezáltal a vállalkozás költséghatékonyan és egyszerűbben üzemelhet.

A PATROL Express lehetőséget teremt az ügyfelek és az adminisztrátorok számára jelentések készítésére - például a szolgáltatás szintjéről vagy a riasztások hátteréről - és biztosítja az IT-szervezetek gyors, hatékony és megbízható szolgáltatását.

A PATROL Express tökéletesen kapcsolódik a PATROL-hoz, a felhasználók könnyedén bővíthetik felügyeletüket: a kevésbé lényeges rendszerekhez alkalmazható PATROL Express terméktől, a nagyobb rendszerekre szabott, átfogóbb PATROL elosztott konfigurációjáig. A PATROL észleli az alkalmazás és a teljesítmény azon paramétereit, amelyek nem felelnek meg a szolgáltatás szintjének, majd - még mielőtt befolyásolhatnák a meghatározó üzleti folyamatokat - automatikusan kijavítja őket. A PATROL termékcsalád egymást kiegészítő elemeivel egyenletes és megbízható szolgáltatásfelügyeletet biztosít az egész vállalkozásnak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14