Új BMC Software Advantage for Microsoft Windows Server szoftvercsomag

forrás Prim Online, 2005. május 4. 09:39
A BMC Software ma jelentette be, hogy elérhető a BMC Software Advantage for Microsoft Windows Servers szoftvercsomag. A csomag része a PATROL for Microsoft Windows Servers legújabb kiadása, amely különböző, egyszerűen kezelhető eszközöket nyújt az ügyfeleknek a Windows környezetek felügyeletéhez és menedzseléséhez. A cég egyben azt is bejelentette, hogy Mexikó egyik vezető szupermarketlánca a Casa Ley a BMC Software Advantage for Microsoft Windows Servers csomagot választotta, hogy növelje a rendszere rendelkezésre állását, és a Windows infrastruktúrája menedzselésében előre tudja jelezni az esetleges problémákat.
A szervezetek egyre több működéskritikus alkalmazást helyeznek üzembe Microsoft Windows Server rendszerek alatt, és ezeknek az alkalmazásoknak a menedzselése nélkülözhetetlen az üzleti szolgáltatások rendelkezésre állásának a biztosításához. Így ezek a szervezetek, mint a Casa Ley, azért fordulnak a BMC Software Advantage for Microsoft Windows Servers szoftvercsomaghoz, hogy automatizálják a Windows Server környezetben működő kiszolgálóik felügyeletét és menedzselését, és hogy lehetővé tegyék ezeknek a komplex környezeteknek a sokkal hatékonyabb adminisztrációját. Az Advantage csomag hét vezető BMC Software terméket tartalmaz, többek között a PATROL Express-t, a PATROL Central Operator – Windows Console-t és a PATROL for Microsoft Windows Servers legfrissebb verzióját.

Kulcsszavak: szerverszoft BMC

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50