Itt a világ első színes, mobil 3D játéka

Kollár Csaba, 2002. augusztus 28. 21:10
A francia szabadidős szolgáltatások fejlesztésével foglalkozó In-Fusio bejelentette, hogy elkészült a világ első színes, mobil 3D játékával, a Mission 3D-vel.
A játékot a vállalat ExEn játékmotorjának a segítségével lehet letölteni mobileszközre, ezt követően már offline módban is játszhatunk. A játéknál a játékosoknak el kell fogadniuk bizonyos feltételeket, mint pl. hogy csak ők játszanak a játékkal, és nem adják át másnak. Az alapjáték extra kiegészítőkkel és további pályákkal tehető izgalmasabbá, melyek szintén letölthetők.

Az In-Fusio marketingügyekért felelős elnökhelyettese, Mark Lefour a következőket nyilatkozta a játékkal kapcsolatban: "a mi ExEn játékmotorunk pontosan biztosítja azokat a feltételeket, melyek lehetővé teszik, hogy a mai világban egy mobiltelefonos játékból a maximumot hozhassuk ki. Minden meglevő ügyfelünk nagyon pozitívan nyilatkozott a Mission 3D-ről, így bízunk benne, hogy rövid idő alatt minél többen fogják letölteni nem csak az alapjátékot, hanem a különböző kiegészítőket is, melyek számát folyamatosan bővítjük."

Kulcsszavak: mobil játék +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14