Egymillió játékos az idei Nokia Game-ben

Kollár Csaba, 2002. november 7. 20:56
Új rekordot felállítva minden eddiginél nagyobb számban jelentkeztek a Nokia Játék 2002-re. Mostanáig egymillió játékos regisztráltatta magát. Az egymillió regisztrációval a Nokia Játék elérkezett kapacitásának idei határához, így további jelentkezéseket nem fogad.
A Nokia Játék 2002 nevű interaktív kalandot november 11. és 29. között kilenc nyelven, és 25 országban játsszák majd. A játék során a résztvevőknek az internet, SMS-üzenetek, csevegés, interaktív hangüzenet (IVR), valamint az interneten terjesztett minifilmek segítségével kézhez kapott kulcsok és információk alapján egy küldetést kell teljesíteniük.

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymillió felhasználó regisztráltatta magát az idei Nokia Játékra. A jelentkezők száma túlszárnyalta várakozásainkat, és jól illusztrálja Európában és a Közel-Keleten az emberekben élő vágyat a közös játékra" - mondta Pekka Rantala, a Nokia Mobile Phones marketingszolgáltatásért felelős alelnöke. “Mindegyik játékosnak sok szerencsét kívánunk a zeneipar kulisszatitkainak felfedezéséhez."

A játék végén Magyarország legjobb 50 játékosa egy beépített fényképezőgéppel, videolejátszóval és kamerával ellátott különleges, új Nokia 3650-es telefont nyer. A nyertesek az elsők között lehetnek tulajdonosai és használói ennek a modellnek.

A Nokia Játék 2002-re már nem lehet jelentkezni. A játékról szóló további információ a www.nokiagame.com címen található. A látogatók az e-mail címük megadása után a jövőben az elsők között értesülhetnek a Nokia Játékokról.

Kulcsszavak: Nokia játék +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50