Játssz a saját identitásoddal – szól az új Nokia-játék szlogenje

Kollár Csaba, 2002. október 18. 20:36
A Nokia Game 2002 egy interaktív kaland, amely november 11. és 29. között kilenc nyelven, 25 országban játszódik egyszerre. A játék alatt a játékosok egy küldetést kapnak, amelyet az azt követő 20 napban kell megoldaniuk. Azok a játékosok, akik teljesítették a küldetést (a legtöbb pontot gyűjtötték), lesznek a győztesek. A mostani játékot összevetve a Nokia Game-ek előbbi verzióival, ebben az évben mind az aktív, mind az alkalmi játékosok lehetőséget kapnak, hogy saját szintjükön játszanak.
Az új játékkoncepciónak köszönhetően a résztvevők akár a nap 24 órájában élvezhetik a játékot, sőt feltölthetik a saját maguk által készített tartalmat, hogy ezzel is szórakoztassák és lenyűgözzék a több játékostársat.

A Nokia Game többek között az interneten, SMS-ben, chaten, IVR (interaktív hangválasz) hívásokon alapszik, de az interneten keresztüli mini videobejátszások is segíthetnek megtalálni a szükséges kulcsokat és instrukciókat a játékosoknak.

A részvétel a játékban ingyenes, ugyanakkor megkívánja az internetes hozzáférést, egy e-mail címet, egy mobiltelefont, amelyik képes az SMS-ek fogadására. Nincs életkorbeli korlátozás, de a kiskorúaknak szülői beleegyezés szükséges.

A játék végén a 10-100 legjobb játékos országonként egy speciális Nokia 3650, beépített kamerás mobiltelefont, videojátékot és kamkordert nyerhet.

"Ez a negyedik alkalom, hogy meghirdetjük a mobiltelefon-tulajdonosoknak a Nokia Game-et. Tavaly több mint félmillió játékos vett részt benne, és elvárásaink szerint ez a szám ebben az évben még magasabb lesz. A játékosok felépíthetik saját oldalaikat, megoszthatnak rajta információkat és egyéb tartalmat" - nyilatkozta Pekka Rantala, a Nokia marketingszolgáltatásokért felelős elnökhelyettese.

Kulcsszavak: +fohir Nokia játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50