Az Ericsson MMS-szerződést kötött a China Mobile-lal

Kollár Csaba, 2002. augusztus 29. 19:57
Az Ericssont választotta egyik fő szállítójául a világ egyik legnagyobb mobilhálózat-üzemeltetője, a China Mobile Communication Corporation (CMCC), teljes körű MMS rendszermegoldások nyújtására. A szerződés az MMS központot (MMSC) és a perifériát foglalja magában.
A China Mobile Kína négy városában tervezi MMS szolgáltatási központok telepítését. Az Ericsson az első két városra vonatkozó szerződést nyerte el.

A szerződés tartalmazza a telepítést és az integrálást, illetve rendszertámogatási szolgáltatások nyújtását két éven keresztül.

Az Ericsson - a China Mobile-lal együttműködve - 2002 júliusától szeptemberéig tartó, MMS alkalmazásokra vonatkozó versenyt hirdetett, elősegítve minőségi MMS alkalmazások fejlesztését és kereskedelmi forgalomba hozatalát. Tette ezt azzal a céllal, hogy a China Mobile tartalmas és minőségi MMS alkalmazásokat nyújthasson majd, amikor októberben Kína teljes területén beindítja az MMS szolgáltatást.

"Az Ericsson számára stratégiai jelentőségű, hogy részt vehet a China Mobile szolgáltatási hálózatának telepítésében. Ez a megállapodás kedvezőbb helyzetet teremt majd az Ericsson számára a China Mobile szolgáltatási és hálózati migrációs folyamatában. Az Ericsson megoldásai megfelelnek a China Mobile műszaki és üzleti követelményeinek a rendszertervezést és -felépítést illetően. A megrendelői igények megértése kulcstényező volt abban, hogy az Ericsson nyerte el a szerződést" - nyilatkozta Jan Malm, az Ericsson China elnöke.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50