Az mmO2 Java játékportfóliója

Kollár Csaba, 2002. augusztus 30. 20:22
Az angliai központú mobilszolgáltató, az mmO2 bemutatta az O2 Games Arcade-ot, azoknak a játékoknak a gyűjteményét, amelyek a vállalat elmondása szerint Angliában az első kereskedelmi Java játékszolgáltatást jelentik.
Az előfizetők letölthetik, majd játszhatnak több mint egy tucat játékkal, és a vállalat azt ígéri, hogy minden hónapban ez a szám további három játékkal bővül. Szeptember végéig a játékok ingyen tölthetők le, mindössze a kapcsolati/letöltési időért kell fizetni. Októbertől a játékokért a letöltési idő díján kívül 1,5 fontot is fizetni kell.

A kínálatban olyan klasszikusok is szerepelnek, mint az Asteroids, a Pong and Breakout, és olyan újak is, mint a Men In Black II, a Racing Fever, a Turtles vagy a Popstar. Az mmO2 számos alkalmazásfejlesztő és készülékgyártó cégtől is megbízást kapott, többek között a Motorolától, a THQ-tól, a Digital Bridgestől, a Picofuntól és a Macrospace-től. A vállalat tervei között szerepel, hogy az O2 Games Arcade ne csak Angliában, hanem Európa más országaiban is elérhető legyen; elsőként októberben Németországban, Írországban és Hollandiában.

Kulcsszavak: +fohir játék mobil

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14