Kontrolling és Tárgyi Eszköz az MFG/PRO-ban

Fekete Gizella, 2002. szeptember 27. 12:49
Többek között az MFG/PRO integrált vállalatirányítási rendszerben újonnan kifejlesztett Kontrolling és az általuk lokalizált Tárgyi Eszköz modulról tartott szakmai napot az Atos Origin.
A cég tanácsadója, a Kontrolling modult bemutató Tóth Tünde elmondta, segítségével a költségek és teljesítmények közvetlenül összehasonlíthatók, valamint költségfajtánként, költséghelyenként és költségviselőnként megoldható a költségek tervezése, illetve kiértékelése. Emellett a költségek és teljesítmények felügyeletére, az árképzésre, illetve ármegállapításra, az üzemi eredményszámításra, valamint a gazdaságosság ellenőrzésére is megoldást nyújt.

A Tárgyi Eszköz modult ismertető Szép Zoltán felhívta a figyelmet azokra a kiegészítésekre, amelyek a hazai törvényeknek megfelelés mellett, a multinacionális vállalatok számára konszern szintű speciális jelentések készítésére is alkalmassá teszik azt. Így például elvégezhető a napi értékcsökkenés elszámolása, tárgyi eszközök betöltése korábbi rendszerekből, azok záró bruttó, kummulált értékcsökkenése, nettó értékeinek átvétele, de a jövőbeni értékcsökkenés adatok is megtervezhetők. A szakmai nap a Philips Components vállalatnál történt tárgyi eszköz modul bevezetési, illetve a már korábban piacra dobott Vám modult alkalmazó Ganz Actaris Mérőgyár alkalmazási tapasztalatairól szóló bemutatók zárták.

Kulcsszavak: ügyvitel Atos Origin

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38