Megatrend: szerződés a Fővárosi Munkaügyi Központtal

Kovács Attila, 2002. október 14. 18:20
A Megatrend 2000 Rt. 2002. október 11-én szerződést kötött a Fővárosi Munkaügyi Központtal a Munkaerőpiaci Alap decentralizált foglalkoztatási alaprész működtetését támogató informatikai rendszer fejlesztésére.
A Megatrend 2000 Rt. kézi beszerzési eljárás keretében nyerte el a projektet. Az informatikai társaság első körben felmérte a Munkaerőpiaci Alap fővárosra decentralizált alaprészének az ügyviteli, keretgazdálkodási, kötelezettségvállalási és pénzügyi teljesítésekre vonatkozó ügyviteli folyamatait. Ezt követően megállapodás született a fenti folyamatok támogatására korszerűsített informatikai rendszer fejlesztési és bevezetési projektjére. A projekt december 27-én zárul le.

Az újabb államigazgatási referencia megerősítette a Megatrend 2000 Rt. kormányzati informatikai szállítói pozícióját. A Megatrend 2000 Rt. államigazgatási referenciái között található a Környezetgazdálkodási Intézet megrendelésére készített KAC pályázatkezelő-rendszer, továbbá a Magyar Államkincstár operatív működését segítő informatikai rendszer. A fenti projektek éles üzemben működnek. A rendszer egyidejű felhasználóinak száma 200 fő. Ugyancsak a Megatrend készítette el a Baranya és Pest Megyei Közútkezelő Kht.-k működését támogató informatikai rendszert, emellett az FVM Szőlészeti és Borászati Kutatóintézettel írt alá a vállalat megállapodást az intézet teljes gazdálkodási folyamatát támogató informatikai rendszer bevezetésére. Az említett államigazgatási projektek összes munkaállomásának a száma meghaladja a háromszázat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55