NextiraOne Kft. - több mint Alcatel

MTI Sajtóadatbank, 2002. november 4. 07:14
Új szolgáltatások és termékek bevezetésével jelenik meg a piacon a NextiraOne Magyarország Kft., korábbi nevén Alcatel e-Business Rendszerek Kft. A névváltoztatásra azért került sor, mert az Alcatel eladta valamennyi, az üzleti kommunikáció területével foglalkozó európai leányvállalatát az amerikai NextiraOne-nak.
Tóth Ottó, a társaság ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: a kft. továbbra is ellátja Magyarországon az Alcatel üzleti kommunikációs piacra szánt termékeinek és megoldásainak kis- és nagykereskedelmét, telepítését és üzemeltetését. Ugyanakkor további gyártók termékei kerülnek be a kínálatunkba és új szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek a jövőben - mondta. Példaként említette a hálózatbiztonsági megoldások telepítését és ellenőrzését, illetve teljes IT rendszerek üzemeltetését.

A tűzfalak telepítésére, vírusmentesítésre, illetve tesztelésre, az úgynevezett "etikus hackelésre" a kft. minősítéssel rendelkező szakembereket alkalmaz. - A tesztelt tűzfalak hibáiról feljegyzést készítünk és a "illetéktelen behatolás" lehetőségeinek megszüntetésére megoldást kínálunk - tette hozzá.

Tóth Ottó szerint a tárolórendszerek és hálózatbiztonsági terület árbevétele jövőre elérheti a 300 millió forintot. A részletes gazdálkodási adatok ismertetését az ügyvezető igazgató korainak tartotta. Annyit mondott: várakozásaik szerint társaság nyereséggel zárja 2002-t is és az idei bevétel megközelítően a tavalyi, 2 milliárd forint körül alakul. Hozzátette, hogy az árbevétel várhatóan 30-40 százaléka jövőre a szolgáltatásokból származik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50