Az R&R Software Rt. üzleti intelligencia megoldása az Emitel Távközlési Rt.-nél

Fekete Gizella, 2002. november 11. 11:54
Az Emitel Rt. az R&R Software Rt. fejlett üzleti rendszereit és szakértői csapatát találta a legalkalmasabbnak belső információs igényeinek és külső jelentés kötelezettségeinek kielégítésére. A két cég közelmúltban kötött szerződést az Emitel igényeit teljes mértékben lefedő, komplex üzleti intelligencia megoldás kialakítására és implementálására.
Az átfogó megoldás részét képező VERK/AI analitikus rendszerrel az Emitel felhasználói a kialakított, iparág és ügyfél specifikus adatmodelleken üzleti fogalmakkal, szabadon definiálhatják majd valós idejű elemzéseiket. A FusionR Report Manager ugyanakkor a jelentéskészítést, az elkészült jelentések központi adminisztrációját és ezek grafikus futtató környezetét biztosítja. A VERK/AI és FusionR Report Manager rendszerek technológiai alapjait fejlett és nagy teljesítményű IBM és Brio üzleti intelligencia eszközök biztosítják

Az ügyfél-specifikus igények alapján készülő rendszer tervezése, bevezetése és üzemeltetése az Emitel és az R&R Software szakembereinek szoros együttműködésével valósul meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14