Sikeres vezeték nélküli tűzfalteszt

Kollár Csaba, 2002. november 15. 11:13
A Bluefire Security Technologies bejelentette, hogy sikeresen hajtotta végre a világon elsőként a vezeték nélküli tűzfalteszteket. A vállalat hírnevét azzal alapozta meg, hogy szabadalmaztatott fejlesztéseivel a hagyományos tűzfalak funkcióit fejlesztette tovább, illetve olyan, a behatolót azonosító technológiát mutatott be, amelyet eddig előtte senki sem tett meg.
A gyors és világelső technológiával a PDA-kat, a tábla PC-ket és a mobiltelefonokat egyaránt védeni lehet.

A fejlesztésről Mark Komisky, a Bluefire Security Technologies elnöke úgy nyilatkozott, hogy "a profitorientált szervezetek mellett az egészségügyi intézmények, a kormányzatok egyaránt fontosnak tartják a mobil- és a vezetéknélküli-forradalmat. E forradalomnak azonban ellenőrzött és biztonságos keretek között kell zajlania. A mi fejlesztésünk ezt a biztonságot adja. Képzeljük el, milyen károkat okozhat egy illetéktelen behatoló egy kórházba, aki tettével akár emberi életeket is veszélybe sodorhat azzal, hogy az adatokban kárt tesz. Ezért fontos annyira a megfelelő biztonság."

A Bluefire-t 2001 elején alapították elsősorban azzal a céllal, hogy mobil- és vezeték nélküli eszközök számára maximális biztonságot garantáljon.

Kulcsszavak: +fohir pda security Tablet PC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50