Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Cisco Expo

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 20. 09:34
A Cisco Systems Magyarország idén ötödik alkalommal rendezi meg hálózati konferenciáját, a Cisco Expo-t, amely a hálózati gazdaság szakembereinek legnagyobb és legjelentősebb hazai szakmai fóruma.
A Cisco Expo 2002 célja, hogy a legértékesebb és leghasznosabb hálózati, informatikai és üzleti információkat eljuttassa a magyar vállalatok üzleti vezetőihez és technológiai szakembereihez. A rendezvény plenáris ülésén előadást tart Rob Lloyd úr, a Cisco Systems európai elnöke, aki előadásában gyakorlati példákkal szemlélteti, hogyan segíthetnek az innovatív technológiák és az internet a vállalati hatékonyság növelésében, a költségek csökkentésében. A Cisco Expo technológiai szekcióiban az adattároló-, optikai-, és tartalomszolgáltató hálózati megoldások mellett bemutatásra kerülnek az IP telefónia, az adat-, hang, videó-integráció, a vezeték nélküli hálózati hozzáférés, a hálózati biztonság és a Cisco vállalati hálózatmenedzsment újdonságai. Az előadásokat a Cisco Systems, illetve nemzetközi és hazai partnerei, valamint a Cisco megoldásokat alkalmazó cégek vezetői és szakemberei tartják.

A Cisco Expo demo-termében valós vállalati helyzetet modellező környezetben látható Cisco megoldások egyrészt az AVVID alapú hálózati alkalmazások (IP telefónia, videokonferencia) lehetőségeit, másrészt a hálózatok menedzselésére szolgáló új eszközöket demonstrálják. Bemutatásra kerülnek a Cisco hálózatbiztonsági megoldásai és menedzselésük, továbbá a hálózati eszközök QoS képességei, valamint a vezeték nélküli LAN kiterjesztést megvalósító AiroNet berendezéscsalád legújabb modelljei is.

A Cisco Expo 2002 időpontja és helyszíne: 2002. november 26-27. MOM Park, UCI Palace Mozi (1123 Budapest, Alkotás út 53.)

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14