IFS Applications 2003 - még gyorsabb megtérülés

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 20. 16:07
A vállalat világkonferenciáján Orlandóban, az IFS bejelentette integrált vállalatirányítási rendszerének legújabb verzióját, az IFS Applications 2003-at.
Az új termék segít a vállalatoknak abban, hogy jelentősen csökkenteni tudják az üzleti alkalmazások rejtett költségeit, valamint, hogy egyesíteni tudják a nagyobb teljesítményt, az iparág-specifikus funkcionalitással és az új generációs mobil eszköz támogatással. Az IFS egyik oldalról gyors megtérülést biztosít ügyfeleinek, másrészről pedig az egyedülálló, teljes életciklus menedzsment koncepciót, mely egyaránt lefedi a vevőket, termékeket, valamint az eszközöket is.

Az iparág-specifikus komponens választék bemutatásával, az IFS Applications 2003 bővített vertikális funkcionalitással reagál az ügyfelek igényeire anélkül, hogy a rendszer lényegesen bonyolultabbá válna. Az iparág-specifikus funkcionalitáson kívül az IFS Applications 2003 költséghatékony platformot biztosít a vállalatok számára a nemzetközi működéshez. A multinacionális vállalatok egyetlen közös forráskódot alkalmazhatnak, mely tartalmazza valamennyi ország-specifikus specialitást a fő piaci régiókon belül. Az eredmény: nagyobb rugalmasság, simább globális bevezetés és könnyebb terjeszkedés új piacok irányába. Az IFS Applications 2003 magában foglalja a gyors és hatékony frissíthetőség lehetőségét, továbbá az IFS folyamatosan teljesítményméréseket és összehasonlító elemzéseket végez annak érdekében, hogy új termékeinek még nagyobb sebességet és hatékonyságot biztosítson. Az IFS bemutatott egy új világméretű támogatási koncepciót is, mely a legkorszerűbb támogatást nyújtja az ügyfelek számára IFS Applications rendszerük életciklusának valamennyi fázisában.

Az IFS Applications 2003, az IFS komponens architektúrájával teljesen integrált web szolgáltatásokat nyújt J2EE és .Net előkészítéssel, biztosítva ezzel az ügyfelek részére a lépésről-lépésre történő fejlődés lehetőségét az új technológiák irányába. Továbbá az IFS Applicationns 2003 együttműködik egy új, mobil eszközöket támogató alrendszerrel, így lépést tartva azzal a trenddel, mely szerint a mobil alkalmazások használata egyre jobban előtérbe kerül.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50